- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
válasz
Gubek-Einste #2107 üzenetére
nortinak is: Jó kérdések, ez lett volna a következő téma, csak hajnalban már lemaradt - sőt, talán jobb lett volna egyből ezzel kezdeni, mert biztosan tudtok ajánlani workaroundot, csak rossz irányból közelítettem (az más kérdés, h lehet nem itt kellene, de akkor már elmondom).
Korábban a Cisco router előtt (Webstar vagy milyen kábelmodem mellett) használtam egy Linksys routert Tomato firmware-el, amiben volt wake-on-lan lehetőség. Ehhez be kellett lépnem a router felületére, kettőt kattintottam, a gépem bekapcsolt, majd 1-2 perc múlva távoli asztallal be tudtam rá lépni. Ezt szeretném most is elérni, de csak a Cisco routerrel, nem szeretném bekötni a Linksys-t is további áramfogyasztónak. Ezért nem megoldás számomra, h belépek távolról egy gépre, majd onnan böngészőből elérem a routert - hiszen nincs bekapcsolt gépem, éppen be szeretném kapcsolni. S legjobb tudomásom szerint (ami nem mindig pontos) a WOL magic packet csak hálózaton belül működik, tehát a Ciscoról lenne célszerű kiadni. Szóval ha meglenne a router távoli elérése, a köv. kérdésem a magic packet kiadásának módja lenne.
De ha van távoli gép indítására jobb ötletetek, akkor ne tartsátok vissza, örömmel veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest