- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
válasz
blattida #3684 üzenetére
Igen észrevettem, hogy a CIS több mindent kérdez, de ezzel nekem nincs bajom. Félre ne értsetek, nem vagyok lusta. Csak fél évente, vagy évente tartok egy ilyen pucolást, amikor átellenőrzöm, hogy amilyen programokatg használok, milyen konkurencia van, miből lehet esetleg jobb. Így most rengeteg új program fut a gépen, pl. Perfect Disk 11, vagy PowerDVD10, stb. Eddig Avira antivir volt a gépemen, és úgy gondoltam elég. De most úgy éreztem ezt ki kell bőviteni, zone alarm mellérakása lassította a rendszert, ezért gondoltam IS rendszer beszerzését. Szerintem meg fogom akkor tanulni kezelni ezt a CIS rendszert, mint említettétek több hozzáértés szükséges, hát vágok elébe. Programtervező informatikus egyetemi szakomra tekintettel remélem nem fog gondot okozni. Bár szerintem nálam jól működött a rendszer, előző kommentekben olvastam hogy valakinél a sandbox nem engedte működni a logitech setpoint-ot, hát nálam működik. Tetszik még az is, hogy bármikor egyszerűen kikapcsolhatom, gyorsan kilép. Így ha játszani akarok, wifit lenyomom meg az IS-t is, és akkor nem kell aggódjak lassulás meg sandbox miatt. Egyszer próbáltam indítani CIS mellett GTA4-et, kellett pár ujraindítás, hogy minden exe-t engedélyezhessek, és ne legyen sandboxban, mert egyszer úgy indult a játék, hogy az emberek arc textúrái nem töltődtek ne, csak egy fogsor, nyelv és szemgolyó lebegett a levegőben mindenkinél, hát nem egy szép látvány.. De végülis működött.. remélem elégedett leszek ezzel az IS-el.
-
Shrike7973
senior tag
Köszönöm, meggyőztetek.
U.i.: érdemes összekaparni a 60 dolcsit évente a kaspersky-ra? Eredeti licenszel jobb lenne mint a comodo? -
Shrike7973
senior tag
Hali!
Egy all-in-one internet védelmi megoldást keresek.
Számomra a legfontosabb a rendszer gyorsasága (játékok, alkalmazások miatt).
Kérdezném, hogy Comodo Internet Security Premium-ot telepítsek az épp most windows install alatt álló gépemre, vagy inkább Kaspersky Internet Security 2011 C1-et, amit trial resetterrel lehet használni huzamosabb ideig kipróbálható verzióként. A kaspersky nekem nagyon bejött, csak idegesített, hogy képernyő kímélő mód után kiírta, hogy próbaverzió. A comodo is volt fenn előzőleg, ott néha a sandboxot furcsálltam. Ha most felteszem a 4.x elérhető verziót, fel tudja magát update-elni majd szept. 15.-én 5.x-re esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest