- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek? A Comodo tűzfal&D+ mellé jó az Avira? Mostanában eléggé vacakol a CIS víruskeresője, elszáll frissítéseknél. Gondolom, nem csak nekem. Most a keddi frissítés után újra F8-as vindóz indulás jött ...
Nem tudjátok, mikor lesz végre épkézláb a víruskeresője is?
Illetve azt olvastam, h a tűzfal gyengébben teljesít a víruskeresője nélkül, de ezt nem hiszem ...
Előre is köszi a kommenteket. -
FüligJimmy
csendes tag
Hali!
Köszi az infókat. Az .572-es gyilkolászta a win-t, nem tudom, az 573-as milyen, mert azóta nincs Comodo av-m. Az Avirát egyébként szeretem, épp a CIS miatt váltottam le, előtte azt használtam.
Inteles gépem van, szóval nem AMD-s fagyás történt.
Remélem, sikerül felfejlesszék az antivírust, h ne macerálja szegény vindózt kéthavonta, akkor visszaváltok. -
FüligJimmy
csendes tag
Nekem mind XP-n, mind win7-en okozott fagyást, amin az F8 segített csak. És mostanában mindig 100% volt a CPU használat adatb. frissítéskor. Hozzá kell tenni, h egy 1000-es cerkán 512 rammal száguld a rendszer, de akkor is. Az avira nem produkál ilyeneket. :S A kb. két hónappal ezelőtti fagyás tuti nem egyéni szoc. probléma, a legutóbbit nem tudm.
-
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy viszonyul a Comodo tűzfala az IPv6-hoz?
Köszi
-
FüligJimmy
csendes tag
W666W, köszi a linket, de ezzel még mindig nem jutottam előbbre.
Ami fórumot néztem, eléggé régiek, és az akkori CIS még nem kezelte az IPv6-ot. Nem tudom, h a mostani kezeli-e, a leírásában nem találtam meg (attól még ott lehet, csak én vagyok bamba). Hosszú távon az nem megoldás, h letiltva hagyom, a win tűzfalában meg nem bízok. Láttam egyébként, h te kikapcsoltad ...
Ha van még valami plusz infód, szívesen veszem. Meg gondolom, ez nem egyéni probléma, aki feltette a CIS-t, annak fontos a biztonság, így ez mindenkit érint.Előre is köszi
-
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
A 4-es Comodo támogatja már az ipv6-ot? Erről sehol nem találok leírást.
-
FüligJimmy
csendes tag
Értem ... és mikor fogja? Ez elég fontos része egy tűzfalnak, és a CIS-en kívül szinte minden támogatja, még a win tűzfala is.
Tényleg .. nem tudna valaki küldeni egy linket, amin le van írva, h lehet normálisan bekonfigolni a win7 tűzfalát? Mennyire jó az egyáltalán? -
FüligJimmy
csendes tag
Fire! Köszi a linket.
Én megértem, hogy nem fontos az ipv6-ra figyelni, de ha a cis nem szűri az ipv6-os forgalmat, akkor onnan bármit beszedhetek ... és pl egy rootkit ellen mit ér a d+? -
FüligJimmy
csendes tag
amúgy még mindig nem tudom: a win 7/2008r2 tűzfala jó vagy sem?
-
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy szerveren (2008 r2) nem tudom elindítani a killswitch-et. A CIS felmegy (installer kompatibilitási módban futtatva gond nélkül elindul). Viszont, amikor rákattintok a killswitch-re, azt mondja, hogy: this installation does not support target platform. Leszedtem a cleaning essentials-t, majd átmásoltam a fájljait a CIS install mappába. Ekkor elindul, de leáll. Van ötletetek, hogy tudnék életet lehelni bele?
Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Na megoldottam. A CCE-t letöltve hiába a 64-bitest választottam ki, mindenképp a 32 bitest adta. 64 bitessel megy. Viszont nem vagyok elégedett a 6-ossal, kicsit olyan, mint a mese: hol jól megy, hol meg nem.
Visszatettem az 5.12-t. Egyelőre várok, majd 2-3 hónap múlva újra felteszem. Azt a hibát viszont nem fogom elkövetni, mint most, hogy egyből a saját gépemre pakolom, egy virtuális gépen szépen kipróbálom. -
FüligJimmy
csendes tag
válasz BigManus #7516 üzenetére
Szia!
A tűzfal eléggé furán viselkedik: kikapcsolom, hogy vegye figyelembe a megbízható programokat, kikapcsolom, hogy generáljon szabályokat programokhoz, mégis van, amire figyelmeztet, van amire azonban nem. Az 5-ös ezt nem tette meg, mindenre figyelmeztetett. Bár lehet, hogy én szúrok el valamit a beállításnál.
Egy kicsit még kivárok a 6-ossal, szerintem egy virtuális gépen fogom kipróbálni. -
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Tesztelte már valaki a cis-t win 2012 r2-n? Nekem a legújabb nem akar települni.
Win 2008 r2-n és win 7-en gond nélkül megy az 5.12 és a 6 is (egyelőre az 5.12 van fent, hatékonyabbnak tartom, mint a 6-ost), win 2012-n és win 8-on szintén települtek. Viszont a 2012 r2-re nem akar felnenni a 6 (most akartam adni neki egy esélyt), az 5.12-t némi erőszakkal sikerült feltenni, viszont nem megy a tűzfal, a comodo felajánlotta, hogy megjavítja, meg is próbálta, reboot, aztán továbbra se megy. Valakinek tapasztalat? Win 8.1-en is probléma van, ha jól tudom. Esetleg arról van infótok, hogy a comodo mikor ad ki frissítést, ami megoldja a gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest