-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
realmadrid92
tag
Más is tapasztalta már azt a problémát, hogy a comodo firewall nem indul el a windowssal együtt automatikusan?
-
realmadrid92
tag
Sandboxhoz lenne pár kérdésem:
Ha úgy indítok sandboxban egy alkalmazást, hogy jobb gomb futtatás comodo sandboxban
vagy ha úgy, hogy előre beállítom comodo hogy melyik alkalmazás induljon sandboxban, akkor odaírja mellé, hogy teljesen virtualizált.Most, ha előre beállítom akkor olyan mintha befagyna, lassabban működne az adott program.
Van valami lényeges különbség a kettő között, vagy ez miért lehet? -
realmadrid92
tag
válasz
blattida #8847 üzenetére
én sem a comodo-t "gyanúsítottam" elsősorban,hogy maga a program okozza, hanem valamely beállításra HIPS-en belül.
Hol tudnám ezt jelenteni?Más: Az másnál is előfordul, hogyha felugrik egy ablak comodo, hogy pl egy adott alkalmazás internethez szeretne csatlakozni, és ott pl rá akarok kattintani h engedélyezem, de nemtok semmire sem kattintani egy darabig, mintha befagyna egy pár sec-re??
-
realmadrid92
tag
válasz
realmadrid92 #8844 üzenetére
közben nézegettem a beállításokat com tűzfalon belül, és arra lettem figyelmes, hogyha kikapcsolom a HIPS funkciót akkor megáll az írás, tehát ez okozhat valami galibát, de nem tudom miért, mitől lehet ez.
Egyébként a HIPS-et biztonságos módban használom.
-
realmadrid92
tag
válasz
micafighter #8843 üzenetére
megcsináltam ezt is, nem mutat semmit, hisz a hely nem fogy rajta.
mint írtam feljebb is, erőforrásfigyelőbe látszik is a képen, azt a két fájlt írja folyton szerintem, system log1 ill log2.
De persze lehet tévedek, hisz oda csak 5-10MB/sec ír, míg feladatkezelőbe 25-30MB/sec is látszik. -
realmadrid92
tag
válasz
micafighter #8841 üzenetére
nem, a foglalt lemezterület nem változik.
Ebben a TreeSize Pro-ba mit nézzek pontosan? -
realmadrid92
tag
válasz
blattida #8836 üzenetére
Ellenőriztem.
Ma net nélkül kapcsoltam be a gépet, ment úgy fél órát, és nem történt adatírás! 4gb volt bekapcs után, és maradt is 4gb.
Viszont ahogy rákötöttem netet, 10 perc alatt a 4gb-ból 8gb lett, és így megy fel folyamatosan.
De néztem comodo tálcaikont is, ott nemlátszik hogy lenne aktív fel/letöltés.itt látszik, hogy elég gyakran felugrik az írási sebesség 25-30MB/s-re is. (jobb oldalt feladatkezelő)
-
realmadrid92
tag
válasz
blattida #8832 üzenetére
így van, ugyanúgy ment minden más mellette mint addig amikor kikapcsoltam.
Talán 0,5-1gb-tal lett több 1 óra alatt.
Utána visszakapcsoltam és rohamosan megindul az írt adatmennyiség.
Mai napon pl 145gb lett az írt adatmennyiség.Azért remélem bízhatok benne hogy ez megjelen a TV-ben
-
realmadrid92
tag
válasz
micafighter #8828 üzenetére
nem cis-t használok, hanem csak tűzfalat, abból a 6.3-as verzió.
Sandbox kikapcsolva, és kiosk sem használom. -
realmadrid92
tag
win 8.1 használok comodo firewall és kingston v300 ssd-vel.
A problémám a következő: alig egy hetes az ssd, napokban vettem észre, hogy már majdnem 3tb írt adat van rajta:megnéztem feladatkezelő, erőforrásfigyelőbe, és ezeket találtam:
Azt figyeltem meg, hogy kikapcsolom a comodo-t, akkor nem írja ilyen mennyiségben, csak ha éppen aktív.
Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- EAFC 25
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest