Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kertsa
senior tag
Az Mkv playert miért teszi le kis ablakba? Windows 8.1 van a gépen.
-
kertsa
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Igen... köszi

Futtattam egy Anti-malware tesztet. Avast-al 2-3 nap alatt akár 10 reklámokból becsúszó kisebb vírus is volt a gépen... most nem talált semmit

-
kertsa
senior tag
Az antivírus beállításoknál mi a különbség az állapottartó és a valósidejű között?
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Telepítettem a CIS legújabb verzióját Windows 8.1-re. Otthoni, átlagos felhasználású gép. Kell állítanom valamit, vagy jó az alapbeállítás?
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Telepítettem CIS-t. Kell állítanom valamit vagy jó úgy, ahogy alapból van?
üdv.
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Pár napja váltottam Avast-ról CIS-ra. Ami zavar, hogy minden egyes rendszerindításnál letölti ugyanazt a 25 MB-os frissítést. Mit kell állítanom, hogy ez ne történjen meg?
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest