Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kertsa
senior tag
Az Mkv playert miért teszi le kis ablakba? Windows 8.1 van a gépen.
-
kertsa
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Igen... köszi

Futtattam egy Anti-malware tesztet. Avast-al 2-3 nap alatt akár 10 reklámokból becsúszó kisebb vírus is volt a gépen... most nem talált semmit

-
kertsa
senior tag
Az antivírus beállításoknál mi a különbség az állapottartó és a valósidejű között?
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Telepítettem a CIS legújabb verzióját Windows 8.1-re. Otthoni, átlagos felhasználású gép. Kell állítanom valamit, vagy jó az alapbeállítás?
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Telepítettem CIS-t. Kell állítanom valamit vagy jó úgy, ahogy alapból van?
üdv.
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Pár napja váltottam Avast-ról CIS-ra. Ami zavar, hogy minden egyes rendszerindításnál letölti ugyanazt a 25 MB-os frissítést. Mit kell állítanom, hogy ez ne történjen meg?
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest