- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Pancsermeste #9808 üzenetére
Szia!
Érdekes lenne, hogy ha Te létrehozol egy alkalmazás számára egy engedélyező szabályt, akkor a globális szabály miatt az nem működne...
Amúgy meg érdemes ezt böngészni, mert hasznos dolgok vannak benne, de nem csak ezt a fejezetet, hanem az egész súgót.
-
Matthewus
őstag
válasz
Pancsermeste #9810 üzenetére
Szerintem igen, de az a többi engedélyezés szabály furcsa nekem, nálam alapból van vagy 5 blokkoló szabály és az egy engedélyezést én adtam hozzá, de lehet, hogy azóta változtattak.
-
Matthewus
őstag
válasz
Pancsermeste #9808 üzenetére
Ilyen formában a legutolsó szabály a többi után jön, tehát a felette szabályok által engedett forgalmon kívül blokkol minden egyéb kérést. Az alkalmazás szabályok nem bírálhatják felül a globális szabályokat.
-
Arki
tag
válasz
Pancsermeste #5899 üzenetére
Ha kikapcsolod az AV-t a telepítés idejére, akkor mindenképpen mellőzni kell az automatikus indítást/lejátszás beállításokat: ugyanis sok féreg létrehoz rejtett autorun.inf fájlt a gyökérbe és meghívja önmagát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged