Hirdetés
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Pancsermeste #9808 üzenetére
Szia!
Érdekes lenne, hogy ha Te létrehozol egy alkalmazás számára egy engedélyező szabályt, akkor a globális szabály miatt az nem működne...
Amúgy meg érdemes ezt böngészni, mert hasznos dolgok vannak benne, de nem csak ezt a fejezetet, hanem az egész súgót.
-
Matthewus
őstag
válasz
Pancsermeste #9810 üzenetére
Szerintem igen, de az a többi engedélyezés szabály furcsa nekem, nálam alapból van vagy 5 blokkoló szabály és az egy engedélyezést én adtam hozzá, de lehet, hogy azóta változtattak.
-
Matthewus
őstag
válasz
Pancsermeste #9808 üzenetére
Ilyen formában a legutolsó szabály a többi után jön, tehát a felette szabályok által engedett forgalmon kívül blokkol minden egyéb kérést. Az alkalmazás szabályok nem bírálhatják felül a globális szabályokat.
-
Arki
tag
válasz
Pancsermeste #5899 üzenetére
Ha kikapcsolod az AV-t a telepítés idejére, akkor mindenképpen mellőzni kell az automatikus indítást/lejátszás beállításokat: ugyanis sok féreg létrehoz rejtett autorun.inf fájlt a gyökérbe és meghívja önmagát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest