Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Az ilyen hibajelentést meghagyom másoknak Comodo esetén...
(Más általam használt védelmi progi esetén, van olyan is, ahol az egyik vezető programozóval leveleztem, igaz, az hasznosabb volt mint beírni a fórumba a hibát) 
Én csak jelzem, aztán innen biztos vagytok páran, akik toljátok fel a CIS fórumba.A DT hibát meg már jelentették ki tudja hányan, előbb utóbb csak javítják...
blattida
Akkor ez megint úgy fog kinézni, hogy többen csináljátok a magyarítást aztán eldöntik, hogy kié lesz ami a telepítőbe kerül?Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Más általam használt védelmi progi esetén, van olyan is, ahol az egyik vezető programozóval leveleztem, igaz, az hasznosabb volt mint beírni a fórumba a hibát)