- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
ARKI mint írtam a cavs-t az 1.0 óta használtam egészen addig míg bele nem integrálták a CIS be.Azután a CIS-t használtam a 3.9 -ig
Az elején volt pár vírusom is, de kitartottam mert HITTEM abban amit mondtak..a 2.0 nál megígérték a HIPS-t és BENNE volt.
Azután ugye volt a Boclean biztos emlékszel még rá ugye ???? Azt igérték beleintegrálják a CIS be és Meg is történt ahogy MEGIGÉRTÉK ...
egészen a 3.9-ig mindig amit igértek betartották....
Most mi történt ????
a 4.0-ás fejlesztés elején felvázoltak egy csodálatos szép uj CIS 4.0-át amiböl aztán nem lett más mint egy kipukkadt lufi....Nekem ennyi a problémám ..Ettöl még használom , meg minden de megmondom öszintén én hatalmasat csalódtam bennük, mert ha nem igérgettek volna ennyi mindent akkor az emberfia nem várta volna ennyire az új változatot..Most úgy érzem mint az az ember akinek megígérték, hogy fullextrásra felújítják a kocsiját és megkapja a legujabb fejlesztéseket a kocsijába , hogy a legjobb legyen aztán mikor meg készhez kapja a kocsiját akkor azt mondják neki hogy Bocsi öreg de most nem kapsz meg mindent majd csak a második vagy harmadik nagygenerálnál addig meg húzzd ki így ahogy van de ne aggódj semmi gond sincs örülj mert ingyenes az egész és továbbra is ingyenes lesz a felujítás csak hát az idöpontot ne kérdezzd meg...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- PlayStation 5
- SörcsaPH!
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged