- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
1. Mi köze az újság teszteknek a korábbi HSZ-omhoz? Engem is hidegen hagynak amúgy.
2. Tudod mennyi az esély, hogy egyazon védelmi progi ugyanolyan eredményt produkáljon a régi ill. új teszteléssel(ha csak a tesztek számát nézem is, nem hogy az eljárást)? Számold ki...(Meg azt is, hogy 2 vagy több szinte vagy teljesen ugyanazt az eredményt hozza)
3. Azt a tesztet már régebben megnéztem(forráskód is van benne), némelyik eljárás annyira primitív(és igazából érthetetlen is, hogy miért lenne veszélyes), hogy nem is csodálkozom rajta, hogy egyes szoftverek nem is foglalkoznak vele.
4. Az RVS köszöni jól szuperál, épp ma frissítettem új build-re
5. Én is tudok olyan "terminátor tesztet" készíteni, amit teljesen mindegy milyen AV meg virtuális gép meg stb alatt futtatsz, mert ha megengeded hogy fusson, akkor ledarálja a HDD-t...Szóval az eredmények teljesen értéktelenek számomra(nem az érdekel, hogy melyik progi milyen eredményt ér(t) el és nem is a rangsor bántja a szemem), csak ilyen egyezés nem lehet(ne).
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest