Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ÁLLJ ÁLLJ ÁLLJ ÁLLJ !!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akkor ez a Leak test egy hatalmas átbaszás / már elnézést a kifejezésért / ..
Eddig is ha a defense + nál ha olyat engedtem be / amit pl elnéztem vagy akármi / akkor jött a kártevö most szintén ugyanez a helyzet ezek szerint..Nekem is sokat kérdezett a LEAK test alatt azt ÉN Balga azt hittem hogy olyan a teszt hogy engedélyezem mert kell a futtatásához...
Most nem azért a Comodo Fórumon sincs sehol leírva az hogy hogy is kell használni ezt a tesztet...Nem az lenne az evidenes hogy a LEAK test ben szereplö fenyegetéseket AUTOMATIKUSAN blokkolja ?????Miért nekem kell eldöntenem hogy most Igen avagy Nem ?????
Nem beszélve arról, hogy az USERT hamis biztonságérzetbe kergeti ..ugyanis azt hiszi, hogy tényleg védve van csak azt felejti el hogy ha ne adj isten véletlen vagy egyszerüen csak akkor és ott nem oda figyelt és nem a megfelelö választ nyomja akkor aztán huss vége az egésznek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szemfényvesztésnek lettünk az áldozatai tisztelt uraim PC-s szemfényvesztésnek ujra..

Összegezve megint kiderült, hogy ÉN vagyok a hülye és nem a gyártó mert az Ö programj ajó csak megint benne hagyták az USER hibát ..DE akkor tök felesleges ez a teszt mert Usertöl függöen olyan eredményt hoz amilyen kedve van az usernek..tehát az eredmény megint nem valós/ szerintem /
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A biztonsági házirenden belül kell izolált alkalmazásként kezelni a clt.exe-t. Defense+/Speciális/Számítógép biztonsági házirend/hozzáad
Eredetileg ezt nem kéne, de xp-n a négyes esetén a d+ nem kérdez rá a clt.exe-re, mikor futtatnád, így manuálisan kell hozzáadni ezt a szabályt.A heurisztika milyen szintre van állítva nálad?
-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor jól gondoltam, köszi a megerősítést!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Assetto Corsa Rally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest