- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
Nos úgy vagyok vele h érdekes ez az új IS, tetszik is nagyon, de van rajta még mit csiszolni, engem pl rettentően zavar az összevissza kuszált GUI ezt gondolom a 4.1ben javítsák végre. Az automata sandbox tetszett nagyon, de az is még fejlesztésre szorul... hagyhatták volna még bétában comodoék. Szerintem jó kis IS-t kapunk úgy június felé, addigra gondolom kicsiszolják.
-
L7wy
őstag
újabb észrevétel oda nem kéne MB vagy KB vagy valami?
Fura, h ott vannak az úgymond szabályok is meg az aktív sandboxban futtatott cuccok is...
és még egy -
L7wy
őstag
Hogy lehet megtudni h jelenleg mi fut sandboxban?
-
L7wy
őstag
-
L7wy
őstag
Feltettem Comodo IS-t (4.0.133118.719), egy gyors észrevétel, ha sandbox enabled akkor WLM hibával leáll a bejelentkezésnél, ha disabledre rakom, és újra elindítom akkor fut.
-
L7wy
őstag
Nem tudtok valamit a megjelenési dátumról? Már várom, mert így és ilyen sandboxxal kiegészítve gondolom igencsak ütős... Amúgy ha minden ismeretlen sandboxban fut, akkor hogy fogom én megfertőzni a rendszerem
-
L7wy
őstag
Nincs még béta a 4es Comodoból?
-
L7wy
őstag
válasz
blattida #1039 üzenetére
Avast támogatja hivatalosan is! a főoldalon a Windows 7 logo
-
L7wy
őstag
Ebbe beletették a magyar nyelvet?
-
L7wy
őstag
Üdv, van valami helyzetjelentés féle
Érdekelne hogy még mindig akkora-e a false positive k száma mint annó, és teljesen átálltak-e már a családalapú adatbázisra. Illetve bármi hír érdekelne Comodo-ról.
-
L7wy
őstag
XDXD a hiba benned van szerintem
fél óra alatt 19 virus
Linkeld be, meg tölsd fel zippelve 1 csomagban, jelszavazva a vírusokat, és megmondjuk h miről van szó... lehet h csak egyszerű crackek.. bár azt nem értem hogy ha realtime protection ON akkor hogy jut eleve be vírus
-
L7wy
őstag
válasz
blattida #557 üzenetére
És miben vetted észre a tökéletlenségét? Nekem valami iszonyat gyors, pl opendns hez képest... Igazam van abban hogy a dns szerver csak az enter leütés utáni pár pillanatot gyorsíthatja? Mivel a dns szerver a webcímet ip címmé alakítja nem? Ez amúgy hogy függ össze a biztonsággal?
-
L7wy
őstag
Most már jó a 3.10es minden tekintetben? Nincsenek benne elnézhetetlen bugok?
-
L7wy
őstag
Már kijött a 3.10 vagy mi? Kicsit elvesztem...
-
L7wy
őstag
válasz
buhera73 #421 üzenetére
Hát kösz...de nekem ez akkorsem néz ki szépen, egyszerűen
se angolul, se magyarul nem szép (bekiipbármelykibe-145port
kiráeddig izé hozzá XDXDXD) ezt az egyet szebben is megcsinálhatták volna rajta, sebaj, majd a 4est próbálom ki, most az AV je úgyis még fejlődésben van...
-
L7wy
őstag
Helló Blattida
Érdekelne h CISben van valami ami védi a webforgalmat? Ilyen webguard félére gondolok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest