- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
"....Igy amikor comodo felkerült és úgy ahogy mindig idáig is látogattam a crack oldalakat,feltettem a spyware doctort és spybotot hátha van kémprogram,erre ömlöttek a találatok.ennyi!Amúgy a virusbejövés is továbbfolytatódott,tegnap szász százalékra leirtott mindent a comodo,törölt a szokára szerint és utána nem talált semmit manuálsian kétszer is lefutattam,ezután mikor cack oldalakon voltam és utána manuálusan megint lefutattam a comodot,talált 12 féle kártevőt és persze csak karantén vagy törölni tudta volna,mármint a fájlt törölni és nem a virust!
Tehát megint beengedett egy csomo virust 12 félét és ez 140 fájomat ferzőte meg!"
Nyilván ezért érdekelt volna konkrét oldal vagy link, mert hogy TE MAGAD ÍRTAD, hogy átengedi a dolgokat. Kíváncsi lettem volna, mégis konkrétan melyik oldalakról van szó.De az Én türelmem is véges és az eddig tartott. Te azon emberek közé tartozol, akinek nem lehet segíteni, mert sosem azt csinálod, amit kérnek Tőled.
Akkor, hogy egyértelmű legyen a véleményem és ezzel be is fejeztemRENDSZER ÚJRATELEPÍT, LASSÚ FORMAT, COMODOT-T NE HASZNÁLD!
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest