- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
a mátrix ugyanaz, mint a dragon, csak más az előlap.
egyébként nem tudom felfogni, hogy hogyan sikerült elvágnod a kezed kedves topicnyitó.
én legalább 8-9 alkalommal szereltem teljesen szét, aztán össze a dragonomat, és soha nem sikerült elvágnom a kezem. nagyon masszív ház, a szellőzés szinte tökéletes. 7db 8cm venti, és egy 9,2cm ventit lehet belrakni. több, mint elég. egyedül az előlapi usb hiányzik, de van cbox-om egy chaintech alaplap jóvoltából, szal már ez sem gond. 
a csavarmentes szerelhetőség annyiban igaz, hogy, ha felcsavaroztad a síneket a drive-okra, akkor utána már csak tologatni kell őket befelé, és ki is lehet húzni, szal utána már nem kell csavarhúzó.
meg a bal oldali oldallap is csaraozás nélkül is a helyén marad. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én legalább 8-9 alkalommal szereltem teljesen szét, aztán össze a dragonomat, és soha nem sikerült elvágnom a kezem. nagyon masszív ház, a szellőzés szinte tökéletes. 7db 8cm venti, és egy 9,2cm ventit lehet belrakni. több, mint elég. egyedül az előlapi usb hiányzik, de van cbox-om egy chaintech alaplap jóvoltából, szal már ez sem gond.