- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
a mátrix ugyanaz, mint a dragon, csak más az előlap.
egyébként nem tudom felfogni, hogy hogyan sikerült elvágnod a kezed kedves topicnyitó.
én legalább 8-9 alkalommal szereltem teljesen szét, aztán össze a dragonomat, és soha nem sikerült elvágnom a kezem. nagyon masszív ház, a szellőzés szinte tökéletes. 7db 8cm venti, és egy 9,2cm ventit lehet belrakni. több, mint elég. egyedül az előlapi usb hiányzik, de van cbox-om egy chaintech alaplap jóvoltából, szal már ez sem gond. 
a csavarmentes szerelhetőség annyiban igaz, hogy, ha felcsavaroztad a síneket a drive-okra, akkor utána már csak tologatni kell őket befelé, és ki is lehet húzni, szal utána már nem kell csavarhúzó.
meg a bal oldali oldallap is csaraozás nélkül is a helyén marad. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
én legalább 8-9 alkalommal szereltem teljesen szét, aztán össze a dragonomat, és soha nem sikerült elvágnom a kezem. nagyon masszív ház, a szellőzés szinte tökéletes. 7db 8cm venti, és egy 9,2cm ventit lehet belrakni. több, mint elég. egyedül az előlapi usb hiányzik, de van cbox-om egy chaintech alaplap jóvoltából, szal már ez sem gond.