Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
a mátrix ugyanaz, mint a dragon, csak más az előlap.
egyébként nem tudom felfogni, hogy hogyan sikerült elvágnod a kezed kedves topicnyitó.
én legalább 8-9 alkalommal szereltem teljesen szét, aztán össze a dragonomat, és soha nem sikerült elvágnom a kezem. nagyon masszív ház, a szellőzés szinte tökéletes. 7db 8cm venti, és egy 9,2cm ventit lehet belrakni. több, mint elég. egyedül az előlapi usb hiányzik, de van cbox-om egy chaintech alaplap jóvoltából, szal már ez sem gond. 
a csavarmentes szerelhetőség annyiban igaz, hogy, ha felcsavaroztad a síneket a drive-okra, akkor utána már csak tologatni kell őket befelé, és ki is lehet húzni, szal utána már nem kell csavarhúzó.
meg a bal oldali oldallap is csaraozás nélkül is a helyén marad. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én legalább 8-9 alkalommal szereltem teljesen szét, aztán össze a dragonomat, és soha nem sikerült elvágnom a kezem. nagyon masszív ház, a szellőzés szinte tökéletes. 7db 8cm venti, és egy 9,2cm ventit lehet belrakni. több, mint elég. egyedül az előlapi usb hiányzik, de van cbox-om egy chaintech alaplap jóvoltából, szal már ez sem gond.