- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Emlékeim szerint nem gumi, hanem vas. Össze tudod nyomni? :) Nem emlékszem már pontosan, mert a saját CT-met régen raktam össze.
Amúgy arra van, hogy rátekerheted a kábeleket és kevesebb elektromos zajt adnak le. De ha van itt valaki, aki ért a témához komolyan, az ne tartóztassa magát! :) -
sebaj
tag
HI
Hat nem lattam nagyon osszeszerelesi utmutatot. A honlapon nem irjak miez. Osszerakom nelkule, aztan remelem vki megirja itt pontosan mire jo:) -
TQM
csendes tag
Szeva!
Szerintem is valamiféle zajcsökkentő cuccmók lehet.
Egyébként valamiféle (lehet, hogy csak hevenyészett:(() szerelési ábra
nem volt mellékelve a dobozban?
Amikor én vettem az enyémet, ha jól emlékszem, akkor nem találkoztam ilyesmivel. De lehet, hogy csak azért, mert egész egyszerűen nem volt semmi ilyen alaktrész. Kb. 1,5 éve volt.
Ha más nincs, akkor nézd meg a honalpot, pontosan a te típusodat, vagy ami kicsit macerásabb, kizárásos alapon ''azonosítsd be''. Szerintem beválik.
Üdv, -
laja
tag
Bár nekem sajnos (még) nincs ilyen jó házam, úgy tűnik, hogy valami vibráció- és zajcsökkentő dolog lehet. Valszeg a fal és a keret vagy esetleg a vincsi ?? és a keret közé kell illeszteni. Ha jájöttél, írd meg, érdekel.
Elárulná valaki, hogy hol lehet Budapesten Chieftech házat kapni? Köszi. -
sebaj
tag
Sziasztok!
A chieftec hazamhoz adtak egy talan gumi, fekete, vastag gyurut. A csavarokkal volt 1 dobozban. Meg tudja mondani valaki, hogy mire lehet ez jo?:)
koszi
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest