- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Emlékeim szerint nem gumi, hanem vas. Össze tudod nyomni? :) Nem emlékszem már pontosan, mert a saját CT-met régen raktam össze.
Amúgy arra van, hogy rátekerheted a kábeleket és kevesebb elektromos zajt adnak le. De ha van itt valaki, aki ért a témához komolyan, az ne tartóztassa magát! :) -
TQM
csendes tag
Szeva!
Szerintem is valamiféle zajcsökkentő cuccmók lehet.
Egyébként valamiféle (lehet, hogy csak hevenyészett:(() szerelési ábra
nem volt mellékelve a dobozban?
Amikor én vettem az enyémet, ha jól emlékszem, akkor nem találkoztam ilyesmivel. De lehet, hogy csak azért, mert egész egyszerűen nem volt semmi ilyen alaktrész. Kb. 1,5 éve volt.
Ha más nincs, akkor nézd meg a honalpot, pontosan a te típusodat, vagy ami kicsit macerásabb, kizárásos alapon ''azonosítsd be''. Szerintem beválik.
Üdv, -
laja
tag
Bár nekem sajnos (még) nincs ilyen jó házam, úgy tűnik, hogy valami vibráció- és zajcsökkentő dolog lehet. Valszeg a fal és a keret vagy esetleg a vincsi ?? és a keret közé kell illeszteni. Ha jájöttél, írd meg, érdekel.
Elárulná valaki, hogy hol lehet Budapesten Chieftech házat kapni? Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest