Hirdetés
Aktív témák
-
vhunor
őstag
UPC-s dns-re visszaállva nekem megint nem megy, guglissal ok.
-
vhunor
őstag
válasz
Intruder2k5 #22189 üzenetére
Az volt az első amit próbáltam, most nem segít valamiért.
Szerk.: második router reboot segített, gugli dns maradt.
-
vhunor
őstag
válasz
Intruder2k5 #20746 üzenetére
Ránézek este, ha hazaértem, bár remélem, hogy addigra rendberakják.
-
vhunor
őstag
XIV. ker., Erzsébet királyné-Nagy Lajos-Bosnyák tér részről "van itt" valaki? Nekem tegnap délután óta egyetlen weboldal sem jön be, a Dropbox sem szinkronizál, Steam felcsatlakozik de sem a store, sem más nem jön be rajta. Egyedül a Skype megy, packetloss az egekben, ping az egekben. Lassan 15 éve van valamilyen szélessávú netem, sok helyen laktam, sok szolgáltatónál voltam, a UPC-nél csak fél éve vagyok, de botrányos a szolgáltatás színvonala, én még ennyit nem szívtam nettel a 56k modemes betárcsázós idők óta.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Óvodások homokozója
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hangszórók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Ha eleged van a vacakolásból: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Vadiúj SSD-k!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest