- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ATM_automata #13646 üzenetére
Nálam amióta van ez a p2p korlátozás, azóta szakadozik és nem csak nálam hanem még 2 ismerősömnél is, ha torrentről van szó.
De ez a routeres történet eddig nem volt, azért furcsa nekem a dolog pláne mert nem is ment torrent kliens és mégis ledobott a netről. -
jerry311
nagyúr
válasz
ATM_automata #13638 üzenetére
Nekem Motorola modemem van. El is felejtettem a Cisco modemeket. Ismerve a Cisco-t, néha olyan bugokat tudnak produkálni, amiről el sem hinné az ember, hogy programozó képes rá, ha nem látná.
CATV internettel kapcsolatban, sokkal jobban bízom Motorola termékekben, mint Cisco-ban. A Cisco ugyan felvásárolta a Scientific Atlanta-t, de valahogy nem sikerült a tudást is átvenni. Szvsz, az SA modemek jobbak voltak, mint amik már Cisco néven készültek. -
Prego
senior tag
válasz
ATM_automata #13635 üzenetére
nekem elég csak a modemet resetelni. Persze mondanom se kell, nekem is kb egy éve van ez a probléma, amióta routert használok. Viszont tény hogy a megszakadások még gyakoribbak ha torrentezés is folyik.
Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest