- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Spirit #15956 üzenetére
Megertelek.
Mult heten hivtam fel a UPC-t, hogy lehetn-e esetleg joarasitani a csomagom. Megkaptam, hogy ilyen szolgaltatas mar nincs, csak dragabb. Vagy ha akarok 5 GB havi limitet akkor van olcsobb. Telefonra ugyanez kb.
Utana fel oran at probalt rabeszelni, hogy menjek vissza UPC TV-re a DIGI-tol. Igaz dragabb lenne kb. 2000 HUF-fal, de hogy mennyire jo a minosege es sokkal tobb csatorna van. Nem ertette meg, hogy ezt elbasztak egy eve, amikor en kerestem emg oket, hogy tovabbra is nekik fizetnek, csak talaljunk valami megoldast... -
eight
senior tag
válasz
Spirit #15932 üzenetére
"A net meg mindig hozza a 120mbit-et, csak éppen a pingek esténként ilyen..7-7-5-800-2000-nincs válasz-8-7-8."
Ez teljesen normális, nálam is évek óta így van sajnos. "Szegények" nem tudnak vele mit csinálni akármilyen hiper szuper jelszinted is van, mert egyszerűen több az előfizető az adott node-on mint a rendszer kapacitása és kész.
Semmi sem tökéletes, és a UPC-nél a pénzedért legalább nagy sávszéleséget, és aránylag folyamatos szolgáltatást kapsz -
corlagon
senior tag
Jah most neztem h erdemes-e maradni a plusznal, ha 1 evet hosszabbitok, 1 honap jutalommal 15.6k a plus, 9.6 a classic, azert az 6 rugo havonta... Nem hiszem h bevallalom, bar az a 1M upload jol hangzik.
shev7: Eskuszom nem ertelek, pont az a kisebb a savszel a korlat maga.
Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest