- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
Igazán nincs mit
0,8+7,5=8,3 a bejövő jel erőssége kb
Ha kicseréled olyan osztóra amilyet linkeltem 8,3-5,2=kb 3,1 lesz a modem jelszintje.
Amíg nem lesz meg az új osztó azt is megcsinálhatod azt is , hogy a -3,5ös kimenetre teszed a modemet. Előtte azért alaposan nézd meg hogy a 7,5ös kimenetre kötött tévén a 3,5kimenetre kötötthöz képest milyen a kép, különösen az uhf-es adásokra. Azért jó az az osztó amit linkeltem mert mindegyik kimeneten egyforma a csillapítás értéke. Többet fog a modem kapni mint most, de az 5,2es csillapítás miatt ha esetleg túl erős lenne a bejövő jel, nem menne 12fölé és pont jó lenne szerintem. -
kabelmania27
félisten
Szemcsésedhet a kép ha leesik a bejövő jel erősség mert 7,5 csillapítás már jelentős.
Net -12ig nem fog szakadozni, azért nem baj ha 0 és 12 között van a powerlevel szerintem. Feleslegesen egyik irányban sem érdemes fojtani a jel erősségét.
Ha kicseréled az osztót akkor 2,3 decibellel többet fog a modem kapni, és a visszirányú csillapítás is ennyivel lesz kevesebb. Amelyik tévé 7,5be van ott is 2,3 decibelet nyerhetsz. Amelyik a 3,5re van kötve több lesz kicsit a csillapítás 1,7-el de ez nem vészes. -
kabelmania27
félisten
Ez olyan 3as osztó, aminek két kimenete 7,-5öt csillapít egyik ágán pedig -3,5öt, erős nálatok a bejövő jel, de ha leesik a jel előfordulhat, hogy a -7,5ös kimenetre kötött tvn az uhf-es adások szemcsések lesznek. [link] ennek az osztónak mindhárom kimenete egyforma csillapítású 5,2decibel. Ha a tévéképen tapasztaltok romlást célszerű kicserélni ilyen fajtára, bármelyik híradástechnikai boltba kapható vagy rendelhető netről is. Az a lényeg 5-1000mhz-s legyen.
-
jerry311
nagyúr
Jó, akkor 36 Mbps, de az ha jól emlékszem a technológiai korlátja egy csatornának a UPC-nél.
Szóval ha gyorsabb net előfizetés van, akkor még mindig az általad radikálisnak vélt módszer a nyerő. Egyébként meg a szolgáltató ugyanígy járna el veled szemben, ha éppen nem fizetnél neki. Sőt, annyival durvábban, hogy kiadná a jól bejáratott zaklató cégének, hogy hajtsa be rajtad a tartozást. -
vargalex
félisten
Hi!
30-as net már nem rendelhető, de anno volt (nekem is az van), ezt elméletben a modemednek bírni kell. Igaz, nekem is cserélték végül ECP2203-ra, azóta igazából nincs gondom.
(#15522) kabelmania27: 30-as nethez nem jár csak 1 IP-t, így a switch nem nyerő.
-
kabelmania27
félisten
régen volt 30as, ha lejárt a hűségnyilatkozat és nem csinált semmit sem maradt 30, csak az újaknak nem lehet előfizetni, két ismerős is van akinek 30as a netje.
Az osztó másik kettő ágában tévékészülék van?
tehát a modem -7,5ös kimenetben van
30 50 60 120 as netet swich el is lehet max 3felé megosztani -
jerry311
nagyúr
Az a baaj, hogy ezzel soha nem lesz 25-nél nagyobb neted, mert ez a modem nem képes rá.
Ha tehát jobb előfizetésed van hívd fel őket, hogy az új előfizetéshez nem kaptál új modemet, ez a szolgáltató hibája, legyen szíves modemet cserélni. A modem csere után írj egy tértivevényes levelet, hogy a csomagváltástól a modemcseréig legyenek szívesek kötbért fizetni. -
Az EPX2203 a legrosszabb ED2-es modem, évek óta gond van vele. Helyette EPC2203-at adnak ki de erre is hallottam már panaszt.
50-es, 60-as és 120-as nethez már ED3-as modem kell, régebben Motorola SBV6120 adtak hozzá de hibás volt a telefonos része, mostanság már Cisco EPC3212-t osztogatnak.A TP-Link 340G a leggyengébb típus. Ha újat veszel akkor minimum egy Lite N-est kell beszerezni de inkább már egy gigabitest.
-
kabelmania27
félisten
http://192.168.100.1/_aslvl.asp felhasználónév admin
jelszó W2402
acces level maxértékre
megint felhasználó név és jelszó ok gomb
utána 192.168.100.1 signál fül
erről ha tennél be egy képet megköszönném.
Hogy van kialakítva a kábelezés a lakásban?
Esetleg ha az osztó(k)ról is tennél be képet jó lenne -
Jadro
veterán
A torrent kliensben a maximális sebességeket vedd vissza a sávszél 10-15% -al és marad "hely" a böngészőnek is. Még a router is lehet a ludas, nekem anno a sok kapcsolat tudta kiakasztani a routert. Erre megoldás volt a kevesebb kapcsolat használata torrentenként és valami MTU érték megváltoztatása.
Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged