- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
Igen, nálad tökmindegy hogy hova kötöd a modemet mert mindkét esetben 50alatt van az adási, most 4dB-vel kevesebbet kap a tévé hátha kicsit (lehet túl erős volt neki a jel -3,5ben) kevesebbet fog akadni. Nézd meg milyen most a jelerősség és a jelminőség a tévén. Meg kellene nézni, hogy a szomszédoknál mennyi az SNR érték, ha ott is ilyen alacsony akkor nem nálad van a hiba, ha magasabb akkor meglehet próbálni a 15m-es fehér koaxszakaszt kicserélni 3x vagy 4x-re, ettől független sokaknál 2x koax van és működik rendben minden. Nem hiszem hogy 1x árnyékolású a fehér koax, régóta használnak már 3x-at.
-
facan
tag
Nu, kétszer nem engedi a rencer javítani a hozzászólást
Szóval helyesen: Nem közel nullára esik le a bithiba, hanem nagyon ritkán jelentkezik 1-2 bithiba, az idő nagy részében 0 ez az érték, bár a TV szerint a jelminőség 90-100% között ugrál, a jelerősség fixen 100%....
Ez csak bizonyos HD adásoknál jelentkezik és nem a kezdetek kezdetétől van meg ez a jelenség.
Miután bekötötték olyan jó fél évig rendben volt minden, utána kezdte ezt, gondolom feltekerték az erősítést annó valami miatt....Közben néztem speedtestet is. Teljesen ugyanaz minden, mint ebben az időszakban az esti csúcs után szokott (a letöltés fixen 235mbit, a feltöltés 20,6mbit) Úgyhogy ezen a téren nincs változás az osztó kimenet cseréje után...
Tökéletes!Most hagyom így, ha kell bármikor vissza tudom állítani az eredeti bekötést.
-
Így van, ezzel én is egyetértek! Nem tagadom, hogy nekem is elég jelentős részt tesz ki a filemegosztás a forgalmamból, de ez nálam is szabályozva van, mert napközben nem csak másnak, nekem is szükségem van az élvezhető netre, és ha már úgyis routerrel torrentezek, ami éjjel nappal megy, akkor miért vegyem el magam elől (is) a sávszélességet "főműsoridőben"?! A torrent leginkább éjfél és reggel 7 közt van szabadjára engedve, olyankor meg szerintem bőven elbírja a hálózat, délelőtt már korlátozott, és délután, amikor itthon vagyunk, akkor kap mondjuk 100K/sec sávszélt, azzal meg senkit sem fogok feltartani, de még így is simán össze lehet hozni sok száz gigabájtot havonta!
Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged