- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
-
Uthenger
aktív tag
válasz
albiosz #20926 üzenetére
Szia,
nincs ebben semmi meglepő.
A drága listaár azért van, hogy akinek hűsége van, és időközben bontani akar, akkor ösztönözve legyen arra, hogy ne tegye, mert akkor fizetheti az eltelt hónapok * (listaár - hűséges ár) összeget...a hűség nélküli csomagár, az meg szimplán akció,
meg ha már ott a telefon, akkor lehet hogy forgalmat is generálsz rajta, amiért fizetsz
tv esetén ott a Videotár, amiért szintén fizetsz ha használodki van ez találva okosan
-
Mate
nagyúr
válasz
albiosz #20929 üzenetére
1-2 napon belül mennek ki.
3 időintervallum közül választhatsz, olyan nem igazán van, hogy 10-kor legyenek ott.
Hétvégén csak hibaelhárítás van, ha jól tudom, de ebben nem vagyok biztos.
8-12
12-16
16-20
Azt hiszem ezek közül lehet választani. De függ szerintem attól is, hogy milyen cég csinálja a beüzemelést.Egyébként miért nem akarsz hűséget?
-
Mate
nagyúr
válasz
albiosz #20926 üzenetére
Drágábbat akartam írni, igen.
UPC-nél mindig is drága volt a net listaáron. (hűség nélkül) Csomaggal azért adják olcsóbban listaár nélkül, hogy tereljenek téged.
Vagy fizess netet hűséggel, vagy ha már mindenáron hűség nélkül akarod, akkor ott van a csomag, ami megtetszik és később lehet hűséget is kötsz.
-
válasz
albiosz #20926 üzenetére
Tudtommal semmi nem jön már rá! Online rendelés esetén nincs belépési díj sem! Ingyenes WiFi opció ebben is megvan! De ha rányomsz a rendelésre, akkor úgyis azonnal látod a jobb felső sarokban, hogy mit kell fizetned...
Ár áttekintés
TRIO M CSOMAG
7 490 Ft
MEDIABOX
0 Ft
Teljes ár
Havidíj7 490 Ft
Egyszeri költség0 Ft
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest