- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Kéne egy ai-os robot is, aki meg is eszi, hogy véletlenül se lehessen valamiféle negativ élménye az embereknek. Meg az a sört is ihatná, nehogy véletlenül ittas állapotba kerüljön a vendég.
Na meg egy ai arra is kéne, hogy ne a házigazdának kelljen grilleznie, plusz egy ai arra is, hogy el lehessen küldeni a grillpartikra magunk helyett. Be is zárult igy a kör.
Őszintén szólva ha veszek egy drága grill-t /mondjuk az itt szereplő az még azért nem az /, akkor talán én szeretném használni, ha néha nem ugy sikerül, az sem baj, mert ugye a tapasztalat viszi előre az embert. Ha lassan mindent megcsinal az ai helyettem, akkor ennyi erővel előre megrendelhetem egy étteremből is és kevesebb időből, pénzből, ráforditott energiából megvagyok az egésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest