- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Synthwave #12 üzenetére
Tényleg? Pedig már eszembe jutott, hogy lecserélem a monitorom egy TV-re és nem egy méregdrága monitorra... ráadásul TV jobb is lenne, mert van beépített hangszórója és nem kéne külön hangszórót raknom a monitorom mögé (mivel az egész asztalt elfoglalja a gépház meg az ultrawide monitor) vagy pl. tudok rá egyből IPTV-t rakni. Jó tudom, már Windows 11-nél is egyszerű Androidos appokat felrakni, de egyelőre nem élek vele.
-
Hogy mennyi?? 850 Euro a belépő modell??
Noormális Margit??
Én 4 és fél éve vettem az Acer ED347CKR monitorom 500 Euróért. Jó nem mini led, hanem VA, de a felbontása megegyezik ill. a 100 Hz-es képfrissítést tudja, ami nekem a mai napig elég (volt előtte 144 Hz-esem is már pedig).
Tudom meg kell fizetni a Predator nevet meg miegymás, de akkor is durván túlzónak érzem ezeket az árakat. Ahelyett, hogy a Ledes monitor olcsóbbá vált volna a Predator szériában, gyakorlatilag megtartották az árát és az Oledet meg fölé lőtték.
Így gyakorlatilag drágább lett, mint egy Oled tv. Grat., komolyan mondom röhej...
-
Addig lelkesedtem az 57" monitorért amig az árát meg nem láttam. De így is lesz vevőköre.
-
sittes79
addikt
Beneveznék egy ilyen széles monitorra, eddig egy 32"os 16:9 volt, amit nagynak talaltam eger+bill kombóval, kontrollerrel messzebről okes volt, szóval milyen egy 21:9 ehhez képest? meg kellen néznem egyet élőben
-
HThomas
őstag
-
HThomas
őstag
"57 hüvelykes, 7680x2160 pixeles felbontással és 120 Hz-cel"
VégreMondjuk az 1000R helyett lehet, hogy jobb lenne 2000R körüli hajlítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest