Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tasker
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy mennyi?? 850 Euro a belépő modell??
Noormális Margit??
Én 4 és fél éve vettem az Acer ED347CKR monitorom 500 Euróért. Jó nem mini led, hanem VA, de a felbontása megegyezik ill. a 100 Hz-es képfrissítést tudja, ami nekem a mai napig elég (volt előtte 144 Hz-esem is már pedig).
Tudom meg kell fizetni a Predator nevet meg miegymás, de akkor is durván túlzónak érzem ezeket az árakat. Ahelyett, hogy a Ledes monitor olcsóbbá vált volna a Predator szériában, gyakorlatilag megtartották az árát és az Oledet meg fölé lőtték.
Így gyakorlatilag drágább lett, mint egy Oled tv. Grat., komolyan mondom röhej...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest