Új hozzászólás Aktív témák
-
Khadris
csendes tag
Van bármi mozgás? Pont most kellene telefont cserélnem, és szívesen vennék egy ROG-ot, de se a Kunai kontrollert, se ezt nem lehet kapni, és a hűtőt se nagyon. Leállt minden gamer cuccal a ROG és már ne is várjak ilyeneket?
-
bmakszim
őstag
válasz
viragdani01 #3 üzenetére
És jobb úgy a Wild Rift? Nekem ezek a custom megoldások sose jöttek be. Mindig bénábbnak éreztem az irányítást.
-
batai15
félisten
iOS támogatott?
-
Szeretem a gombok kiosztását , Xbox kontroller nagyon.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
A fülesnek ott az USB-s kiegje, gondolom ha valaki megveszi, azt is kihasználná.
-
mhydas99
senior tag
Mondjuk szerintem sokaknak van Xbox controllere amelleeg csak egy tarto kell es maris jo mobilhoz. Ez az Asus ranezesre dragabb lesz mint az MS iranyitoi....
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
Alaaf Pi
senior tag
A ROG Phone-nal mennyi ilyen kieg használható együtt egyszerre? A plusz hűtő, ez, a TWS füles a csatlakozón keresztül megy együtt?
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Asus cuccoknál az Armoury Crate-en keresztül bármilyen játékra be lehet állítani a fizikai ravaszok és az érintőravaszok mindegyikéhez egy-egy érintőgombot, akár több funkciót is (nyomás, nyomva tartás, húzás). Nálam ez megy a Wild Riftnél is, abban igazad van, hogy natívan nem támogatja a játék.
-
bmakszim
őstag
"(...) League of Legends Wild Rift és folytathatnánk. Opció, hogy konzolos vagy PC-s kontrollert csatlakoztassunk a telefonhoz"
Mondjuk a Wild Rift pont nem támogatja a kontrollereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest