- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Érdekes módon a sok nyomozás óta megijedt a rendszer, már 0.5-1s a delay "csak". Centos7-et azért nem akartunk, mert az éles helyen centos 6.5 van cPanellel. Abban van php54, amit nem is értek. Megpróbálunk váltani, jobb ötletem nincs sajnos nekem se.
Köszönöm szépen a segítséged!
-
alitak
senior tag
Áttelepítettem a projektet local webserver alá. A boot time 80ms lett. A Centos alatt 1-2 másodperc. Nem az sql a hiba ezek alapján. Az első válasz megérkezésére kell várni azt az 1-2 másodpercet. Több ablakos folyamatos frissítgetéssel iotop legmagasabb értéke 118k/s volt, de ez már nagyon kiugró volt. Inkább 50-60 k/s. Így viszont a boot idő 3-4 másodpercre ugrott.
A "stresszteszt" alatt htop első pár helyére a httpd ugrott fel, 20-30-40% cpu idővel, valamint a load is 4.79 2.20 0.89. 3 klienstől megugrott az egész, jó eséllyel a httpd a ludas ezek alapján? -
alitak
senior tag
Nah, update megment, el is indult minden. Viszont ugyanúgy lassú.
Tákolás annyi, hogy hivatalos repoból felment a php/mysql, majd utána jött az epel tároló, abból a php54w, amit aztán átemeltem a php helyére.
Jelenleg ezek a repok vannak:
WandiscoSVN Wandisco SVN Repo
base CentOS-6 - Base
epel Extra Packages for Enterprise Linux 6 - i386
extras CentOS-6 - Extras
updates CentOS-6 - Updates
webtatic Webtatic Repository EL6 - i386thop hoz pár olyan processt, amit nem ismerek, de nem tűnik gyanúsnak, inkább az én tudatlanságom, hogy nem ismerem. Ha memória szerint rendezem sorba, akkor az első 25-35 mysql/apache kérés. Utána levélkezelős, sshd, htop, ntpd, vsftpd, syslog, cron. Semmi gyanús szerintem.
-
alitak
senior tag
Szia,
virtual szerverként fut, 2gb ram van hozzárendelve, viszont 5en használjuk 1 projekthez. A php és mysql miatt kicsit tákolni kellett, mert a rendszerünkhöz 5.4 php kell és amikor készült, nem volt csomag 6.5 alá. Mikor elindult a fejlesztés, rendesen működött minden, a rendszerünkben a fejlesztés során nem került bele semmi, ami indokolná, főleg, hogy minden egyes oldalletöltéskor ott a delay.
htop alapján mysql fun néhol 1-2% memóriával (cca 10 process), meg a httpd 1% memória értékkel (10-15 process). Általános load az 0.1 néha, láttam már olyat. Gyakrabb a 0.05. Kéne, hogy kiugró értékek legyenek, vagy ezek már azok?
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
van egy fejlesztői Centos 6.5 rendszerünk, httpd, php, mysql. Laravel rendszerben fejlesztünk. 3 hónapig teljesen jól működött a rendszer, azonban 1-2 hete folyamatosan akadozás van. Minden kérés előtt van 0.5-2mp delay. Tudnátok tippet adni, hogy merre kezdjem el keresni/hol lehet gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest