Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisz83
tag
Valamennyire már ismerhetnél tunning ügyben!
Az csak természetes, hogy a lehető legalacsonyabb időzítéseket állítom én magamtól is, ezzel a résszel nincs is gond.
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy megéri-e vagyis milyen arányban, mértékben, hol, stb.., növeli a rendszer összteljesítményét alacsonyabb proc. sávszélesség esetén (pl:cerka). Időzítések terén még annyi a konkrét esethez, hogy nekem meg az Asrock lap szab gátat, és már csak az ddr:fsb arány jöhet szóba, mint tunnig, ezért kérdem, hogy van-e tényleges értelme? 
Részben válaszoltál is, thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Phanteks Enthoo Pro
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az csak természetes, hogy a lehető legalacsonyabb időzítéseket állítom én magamtól is, ezzel a résszel nincs is gond.
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy megéri-e vagyis milyen arányban, mértékben, hol, stb.., növeli a rendszer összteljesítményét alacsonyabb proc. sávszélesség esetén (pl:cerka). Időzítések terén még annyi a konkrét esethez, hogy nekem meg az Asrock lap szab gátat, és már csak az ddr:fsb arány jöhet szóba, mint tunnig, ezért kérdem, hogy van-e tényleges értelme?