Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisz83
tag
Szia!
Nekem Asrock lapban 112fsb-n viszi stabilan prime95-öt, de 113on is viszonylag sokáig elvacakol vele. (114-en sz@rik a fejemre, igaz nem tunning lap, szal ilyen hogy + fesz. felejtős..). 10hsz-sal feljebb olvashatod, hogy 3GHz-en ment és biztos van ami tud többet, de hogy én is használjam már végre ezeket az idegesítő közhelyeket sok függ a laptól, procitól és ezekhez kapcsolódó szerencsédtől.
((azt hiszem amikor ez a prockó még a ''fő'' gépemben ketyeget IS7es lappal szintén tudott többet, de akkoriban nem nagyon tuningolgattam még és nem is emlékszek már az eredményre)) -
zolisz83
tag
Valamennyire már ismerhetnél tunning ügyben!
Az csak természetes, hogy a lehető legalacsonyabb időzítéseket állítom én magamtól is, ezzel a résszel nincs is gond.
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy megéri-e vagyis milyen arányban, mértékben, hol, stb.., növeli a rendszer összteljesítményét alacsonyabb proc. sávszélesség esetén (pl:cerka). Időzítések terén még annyi a konkrét esethez, hogy nekem meg az Asrock lap szab gátat, és már csak az ddr:fsb arány jöhet szóba, mint tunnig, ezért kérdem, hogy van-e tényleges értelme? 
Részben válaszoltál is, thx! -
zolisz83
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy NW celeronokat kinek meddig sikerült túlhúzni?, mert nekem 2,4-es proc 114esFSB-n (Asrock lapban
) meg se nyekkent. Olyan nagyon nem fontos, tényleg csak érdeklődök kíváncsiságból.
Másik kérdés, van-e értelme a memet túlhúzni, mert per pill 228as fsb-n mennek és ezzel 2xes MB/mp-es sávszélességet érek el(prochoz képest), de nem igazán tudom, hogy everesten kívűl kihasználja-e vmi.
Szóval a proc. sebessége nem szab gátat ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- OnePlus 15 - van plusz energia
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az csak természetes, hogy a lehető legalacsonyabb időzítéseket állítom én magamtól is, ezzel a résszel nincs is gond.
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy megéri-e vagyis milyen arányban, mértékben, hol, stb.., növeli a rendszer összteljesítményét alacsonyabb proc. sávszélesség esetén (pl:cerka). Időzítések terén még annyi a konkrét esethez, hogy nekem meg az Asrock lap szab gátat, és már csak az ddr:fsb arány jöhet szóba, mint tunnig, ezért kérdem, hogy van-e tényleges értelme?