Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbodiesel
csendes tag
Hát sajna az integrált LAN-om így is halott. Nem tudom mivel lehet tönkretenni egy integrált LAN-t de alaplapom előző gazdájának sikerült.
És a póén az, hogy azzal akart megetetni, hogy 2006-os az alaplap. Na hát nem kellettt sok ész, hogy rájöjjek, hogyha 478-as akkor nem lehet 2006-os, mert akkor már igencsak az LGA-k meg a 939-esek dögettek. Mondjuk egy apró felhívás amivel sokan szerintem tisztában vannak az az, hogyha valahol internetes hirdetésportálon drága húst adnak híg lével annak valami baja biztos van. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a póén az, hogy azzal akart megetetni, hogy 2006-os az alaplap. Na hát nem kellettt sok ész, hogy rájöjjek, hogyha 478-as akkor nem lehet 2006-os, mert akkor már igencsak az LGA-k meg a 939-esek dögettek. Mondjuk egy apró felhívás amivel sokan szerintem tisztában vannak az az, hogyha valahol internetes hirdetésportálon drága húst adnak híg lével annak valami baja biztos van.