- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Toner
csendes tag
Ha read only BIOS-t akarsz, akkor minden féle képpen TUSL2c.
Nekem most forrasztották ki a BIOST ebből a ganyéból 2ezerért, hogy a takony vágott volna menetet a marketingesek nyakán.:(((
Nekem is volt Abit alaplapom, nem is egy. Húzható, megbízható, gyors. Ezek közül vajh' melyik hátrány ? -
grog
csendes tag
Videó digitalizáláshoz milyen alaplapot és procit vegyek ?
-
dXtr
tag
HI
igen ! enis ilyen lapot szandekoztam venni...(van 2 lehetosegem : tusl2 -c +tua +hard vga vagy 1.8 xp a7v333 +gf4 mx) ..de belattam hogy ha iylen lapot veszek azzal nemjarok jol olyan szempontbol hoyg ha esetleg elavul..akor nemtudok majd csak procit cserelni hanem cserelni kel majd mindent ..de ha a 2 at valasztom akkkor ott a lehetoseg hoyg veszek egy erosebb xpt (2.8 ig belemegy )
es mar megis van oldva a fejlesztes (idokozben meg vga csere is )
magyarul félő hoyg a tuak a veguket elik es ha cserelni akarsz valamit mindent cserelni kell hoyg ertelmes legyen...
najo ez kcsiit ertelmetlen volt ..dehat ez van..sietek szalagavatora..báz
:( -
Clark
tag
Hali!
Nekem is TUSL2-C van 800-as Celeronnal. A feszültséget nem tudom emelni. Csak két lehetőségem van: 1.75v és 1.8v. Pedig engedélyezve van az autojumper, mindent lehet állítani, csak a feszt nem. 1011 tuningbios van fönt. Amúgy nincs a lappal semmi gondom. -
Prérifarkas
csendes tag
Ne vegyél Intel chipsetes lapot, mert az szar! Csak max.512 RAMOT tehetsz bele, meg lassú is! Inkább a ABIT VH6T/VH62, EPOX 3VSA2, ilyesmik, ezek jól tuningolhatók és kezelik a RAMOT 1.5G-ig.Na meg ha olyan Cella van a kezedbe, amit nem tudsz felhúzni 1600-ig, akkor tök mindegy milyen deszkába dugod
-
BEE
addikt
Nekem SL-6,és ST-6 lapokkal soha nem sikerült a 100-at 133-ra húzni a celeronokkal. Mit csinálhatok rosszul, azonkívül, hogy ilyen cuccom van?
(ST-6+1300Tua.)
Egyébként ahol megy ott stabilan repít!
BEE -
tomcsi
őstag
Nekem Abit St6-om van egy 1300@1690 Tua Cerkával és semmi gond nincs vele, tökéletesen megy :DD
-
casenoid
tag
talán 5 féle abit lappal volt dolgom, ebből pár saját volt, egy céges, szerver is, stb. egyikkel se volt gondom, és jól húzható volt minden proci.
Nekem Abit ST6-osom van a szerverembe, stabilan 1440-re húzva az 1200-es.
Minden szempontból jó választásnak bizonyult ez a lap. -
launcser
senior tag
mindenki sziggya itt szegény abitot
nekem 3 féle abit volt és tök jó, csak 1-2 ramot nem szerettek eddig ennyi hibájuk volt..
na de ez nem arrol szol
mindenki ajánljon 1 tipust hagy zavarodjon össze :) -
Nem igazán, de ha találsz is vmit, 1-2% difi számít?
-
Ace
tag
ASUS TUSL2C laptól van erősebb ? úgyértem olyan lap amibe tualatinos proci megy és erősebb mint ez a lap?
-
Ace
tag
CELERON 1200 TUALATIN
Milyen alaplapot vegyek hozzá? Amivel lehető legjobban ki tudom használni! Lehet benne hajtani (legalább 133 mhz FSB) illetve VIA chipset... ABIT ASUS előnyben mit gondoltok milyet lenne érdemes?:)
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest