Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
intercoolr
csendes tag
Szerintem a cuccbol kis türelemmel sokat ki lehet hozni.S mivel kezdö vagy(allitasod szerint)elegedj+ az alaplap altal nyujtott lehetösegekkel.(itt gondolok a forrasztos feszko emelesre)amire figyelj:PCI+AGP buszsebesseg,valamint a Ram timing.Ha a ramod CL2 es akkor allitsd is be a biosba,ne hagyd auton.A buszfrekit meg emeld szep fokozatosan,de necsak a bootolast vard meg,hanem futtasd is a gepet egy kicsit a nagyobb frekin.Erröl orakat lehetne targyalni,viszont ha sokat adtal neki es nemindul,akkor marad a clearcmos jumper.Nekem mar összejött 600as cerkaval 1170Mhz,de ez törtenelem.a hütesre figyelj,bar a proci lekapcsol ha valami nem tetszik neki.en''kezelem'' a fop-68 at.üveglap+1000-es vizpapir.ezzel eltavolitom az egyenetlensegeket a talprol,valamint jo hövezetö paszta.(de csak mertekkel)Ha nagyon belemerülsz akkor ajanlom meg az Y.S.Tech ventilatorait,amit csavarral rögzithetsz ra.egy 2W teljesitmenyü csodakra kepes.Nekem egy 7,2W-os van,de ezt nem ajanlom.olyan a hangja mint a porszivonak,valamint direkt a tapra kell kötni,annyi aramot vesz föl.Az erem masik oldala,hogy a haverom Tbird 1,4 esen 12° volt a hömersekletcsökkenes vele.
Na,röviden ennyit
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest