Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nagyon okosnak érzed magad látom. Egyébként meg nem vagyok oda magamtól. Nem mondtam egy szóval sem hogy én biztonságban érzem magam bárkitől is. De álításod szerint szűrik a forgalmat a nemzetbiztonságiak. Van egyáltalán elképzelésed arról, hogy hány fórum létezik és hogy ezeknek mekkora a forgalmuk? Véleményem szerint fizikai képtelenség ennyit szűrni. Több száz embernek kellene olvasnia éjjel nappal. A több ezer ember által tett beírásokat. Ennek pedig elég kicsi az esélye. A rendőrspiclinek inkább van. Főleg, hogy témába vág a dolog. De ők meg csak alapos gyanúra indítanak nyomozást. Az meg hogy itt mindenki irogat mindenfélét nem éppen alapos gyanú. Bár ebben meg lehet hogy én tévedek. Ha egyébként a fórumokat figyelnék a spiclik ill. a nemzetbiztonság akkor már rég nem árulnának az országban sehol semmit illegálisan. Ja és kérdem én mondjuk az illegális lemezeladásnak mi köze a nemzetbiztonsághoz?
Összeesküvés elméletet nem akarsz mindjárt gyártani? Vagy egész egyszerüen üldözési mániád van?
Abban az egyben igazat adok, hogy bátor aki ide ír. Mert az ip címet valószínüleg menti a fórum v. legalábbis a serveren az adatforgalomból kiderülhet. Ip alapján meg megtalálnak bárkit. Márha egy rendőr esetleg tényleg figyeli a fórumot és a vásárlókra ill. illegálisan másolókra utazik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest