Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nagyon okosnak érzed magad látom. Egyébként meg nem vagyok oda magamtól. Nem mondtam egy szóval sem hogy én biztonságban érzem magam bárkitől is. De álításod szerint szűrik a forgalmat a nemzetbiztonságiak. Van egyáltalán elképzelésed arról, hogy hány fórum létezik és hogy ezeknek mekkora a forgalmuk? Véleményem szerint fizikai képtelenség ennyit szűrni. Több száz embernek kellene olvasnia éjjel nappal. A több ezer ember által tett beírásokat. Ennek pedig elég kicsi az esélye. A rendőrspiclinek inkább van. Főleg, hogy témába vág a dolog. De ők meg csak alapos gyanúra indítanak nyomozást. Az meg hogy itt mindenki irogat mindenfélét nem éppen alapos gyanú. Bár ebben meg lehet hogy én tévedek. Ha egyébként a fórumokat figyelnék a spiclik ill. a nemzetbiztonság akkor már rég nem árulnának az országban sehol semmit illegálisan. Ja és kérdem én mondjuk az illegális lemezeladásnak mi köze a nemzetbiztonsághoz?
Összeesküvés elméletet nem akarsz mindjárt gyártani? Vagy egész egyszerüen üldözési mániád van?
Abban az egyben igazat adok, hogy bátor aki ide ír. Mert az ip címet valószínüleg menti a fórum v. legalábbis a serveren az adatforgalomból kiderülhet. Ip alapján meg megtalálnak bárkit. Márha egy rendőr esetleg tényleg figyeli a fórumot és a vásárlókra ill. illegálisan másolókra utazik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest