- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
CsendPenge #18 üzenetére
Nyomulok: Delphi, Visual Basic, Visual C++ (Microsoftos és Borland). Ezen kícvül ismerem még a HTML -t, az XML -t, a JavaScriptet, nagyon jól ismerem az SQL -t. Ezeket szoktam használni. Más is előfordul hébe - hóba, amikor van valami olyan munka, de az csak olyan beugrás és amint nem használom az adott nyelvet, rögtön kezdem felejteni a dolgokat, nem úgy, amit állandóan használok.
-
Superman
nagyúr
válasz
CsendPenge #16 üzenetére
''VBasic-ot nem ismerem, és nem is szeretem''
Ühümm, szóval hogy is van ez: nem ismered és ismeretlenül mondasz véleményt róla? Nem merész vállakozás ez? :)) Egyxébként ez nem egy nagy szám, egy mini - adatbázis, cd rendszerező progi. Aki akarja továbbfejlesztheti, biztos, ami biztos alapon, a kódokat is megküldöm hozzá.
Egyébként az igaz, hogy Delphiben és (Borland) C++ - ban sokkal több lehetőség van pl. adatbázis építésre, mint Visual Basicben, bár a Visual Studio.Net - et sajna nem ismerem. Állítólag ott már átstruktúrálták az egész Visual Basicet (persze nem csak azt). -
Superman
nagyúr
örömmel jelenthetem mindenkinek, aki kérte, hogy megtaláltam a progit. Holnap még kiegészítem megfelelő hibakezeléssel, mert az elég gyatra benne, ahogyan végignéztem a kódot, aztán megküldöm azok emiljére, akik kérték.
-
Superman
nagyúr
Oké. eddig nem igazán volt időm megkeresni, de ma azt fogom tenni és mindenkinek megküldöm, aki kérte.
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest