- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Zeratul
addikt
A Direkt CD újabb verziói közül valamelyik vagy az Nero InCD jól műxik XP alatt. csak aformázás elég sokáig el tud tartani.
-
Dávidxxx
aktív tag
Kössz erre a megoldásra fölöttem már rájöttem. :)
Megprobálkozok majd valamivel. :U -
steveetm
őstag
Amit szeretnél, azt úgy hívják hogy packet módban való írás, és tudsz törölni fileokat egyesével a cdről!
Ez úgy lehetséges, hogy cdírók(az újabbak tuti) tudnak csak megadott pozíciórol törölni a cdről.
Hátránya viszont, hogy elötte formáznod kell, és elég sok hely elveszik, hogy egy ilyen rendszerü cd-t kialakíts. Ráadásul a direct cd ami ezt lekezelte eleinte elég bugos volt, nemtom azóta mennyire változott ez.
Mindenesetre megoldható a dolog.
(Jah, külön szoft kell hozzá hogy olvasni tudd, vagy hogy mások olvasni tudják...ez ált. felírható a cdre, és ha olyan rendszerbe rakod, ami nemtudja olvasni megjelenik a progi, amivel lehet.)
Üdv.: steveetm -
Dávidxxx
aktív tag
maddog! Létszi ugyan ezt Magyarul! :))
-
Dávidxxx
aktív tag
Nero-val meg lehet oldani v.hogy?
-
Cathfaern
nagyúr
Pontos programnevet nem tudok mondani (régen DirectCD volt, de ez XP-vel nem megy. AZóta vannak újabb verziók/más programok).
Viszont ezzel sem tudsz egy-egy fájlt törölni. Pontosabban tudsz, de csak virtuálisan: azaz nem jelenik meg az adott fájl, de fizikailag ott marad a CD-n. -
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
Hallottam hogy meg lehet oldani hogy egy újraírható cd-t úgy kezeljünk mint egy floppyt(szóval bármikor egyes fájlokat letörölhetünk vagy felmásolhatunk rá).Na de ezt hogyan, mivel lehet megoldani mert én csak akkor tudok letörölni egy fájlt ha leformázom a cd-t(szóval minden más adat is elveszik róla!)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest