- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
-
Ahogy elnézem, hiányzik a Display és az Eyefinity menü is. Most visszaraktam a 16.9.1-et és megint ott van minden a helyén.
Megmondom őszintén én szeretem az RX480-at, de soha nem volt még ennyi problémám semmilyen kártyával sem. Amióta ez van, csak a szopás megy minden driver frissitésnél, rohanok a hivatalos fórumra, hogy bugreportoljak és várjak, hogy valamikor megoldják a problémát. Remélem a Vega-val nem lesz ennyi gond, mert nem szeretnék megzöldülni. -
-
janos666
nagyúr
Gondolom a kétféle audio drivert (hangeszköz és rendszereszköz) is töröltetted a DDU-val, de telepítetted a CIM-el. Érdekességképp kipróbálhatod, hogy ezeket nem teszed fel, hanem a Windows-ét használod (úgy szerintem erősen korlátozott lesz a képessége, pl. stereo és semmi bitstreaming, csak kíváncsiságból, hogy működik-e).
-
Ciccuka
veterán
Az eszközkezelőben milyen driver van fent?
Ha a legújabb Crimson-t felraktad, akkor nem szabadna felülbírálnia.
Töröld az eszközillesztőt minden törölje le az eszköz illesztőprogramját opcióval.
Majd tallózd be neki azt, ami a legújabb Crimson-ban van. Alapesetben C:/AMD mappában keressen. -
R3laX
addikt
Aha, heh... furcsa. Nekem a Doom multiban van még, hogy gyors képváltásoknál zöldes pixelesen villan a kép 8X TSAA, illetve TSAA antialiasingnál(mondjuk igazából alig észrevehető), más antialiasing módnál nem csinálja, illetve ezt is csak multiban
(bár, ez lehet a game hibája). Mondjuk ROTTR-ban, ami fekete, NC
, meg az SMAA2X, illetve az SMAA4X-es antialiasingnál vannak képhibáim. . Jaja, amúgy tényleg a crimsonnal kezdődött. Kb amióta Radeonom van, Giga 8500 Deluxe Maya AP óta(2002), semmi bajom nem volt a driverekkel...
-
R3laX
addikt
HDMI hangot megoldja egy gép restart, azután át tudod nyomni a hangot Tévére. Elsötétedés nekem akkor jön elő, ha elalszik a gép kiterjesztett, vagy tükrözött módban, ilyenkor megint csak a restart segít... Igen, van egy pár gond vele, én is azt hiszem mindig, hogy na majd a következőben megoldják, de nem
. Egyébként eddig nem volt szinte soha gondom az AMD driverekkel...
-
Popes
őstag
Az application profile properities-be felvettem a RadeonSettings.exe-t és az application detection level-t none-ra állítva jó lett.
Viszont eddig ezt nem kellett megcsinálni, nem tudom honnan vette hogy szükség van az on-screen display-re a Crimson panelon.
Lacccca87 A Rainmeter ebből szedi az infót, +játék alatt sem árt ha látom hogy mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest