Aktív témák
-
s_knight
tag
Wittman!
Remélem Te tudsz majd valami okosat mondani a problémámra.
A gépem a következő:
- ABIT NF7
- 2400Mhz AMD T.Bred(B)
- 2x512MB Samsung DDR333
- ATI 9700Pro (128MB, 2.4nsRAMOK, TV-out)
- 80G Maxtor 133ATA
A problémám az, hogy ha Win98SE-t rakok fel akkor elso iditáskor kékhalál, majd ha felrakok a 3.2drivert és a control panelt akkor instabilá vál a rendszer és a 3DMarkok is kifagynak. Meg teljesen belassul a rendszer.
Ha WinXp+SP1-et rakom fel a 3.1 es driverrel akkor minden remekul megy, de viszont egy idő után előjön egy olyan hiba, hogy KÉSLELTETT IRÁSMÓD (Mind floppy-ra mind pedig HDD-re). A 3.2 driver XP alatt nekem továbbra sem megy. Ugyanis ha ezt rakom fel akkor az XP be sem indul. Kifagy. Szóval nem tudom mi a baj. Most XP+SP1-et használok de van egy olyan érzésem, hogy nemsokára ujra kell raknom(1hete raktam fel ujra), mert megint késleltett irásmódhiba lesz. Erre tudsz valami megoldást mondani. Szerinted mi lehet a baj?
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest