Aktív témák
-
s_knight
tag
Wittman!
Remélem Te tudsz majd valami okosat mondani a problémámra.
A gépem a következő:
- ABIT NF7
- 2400Mhz AMD T.Bred(B)
- 2x512MB Samsung DDR333
- ATI 9700Pro (128MB, 2.4nsRAMOK, TV-out)
- 80G Maxtor 133ATA
A problémám az, hogy ha Win98SE-t rakok fel akkor elso iditáskor kékhalál, majd ha felrakok a 3.2drivert és a control panelt akkor instabilá vál a rendszer és a 3DMarkok is kifagynak. Meg teljesen belassul a rendszer.
Ha WinXp+SP1-et rakom fel a 3.1 es driverrel akkor minden remekul megy, de viszont egy idő után előjön egy olyan hiba, hogy KÉSLELTETT IRÁSMÓD (Mind floppy-ra mind pedig HDD-re). A 3.2 driver XP alatt nekem továbbra sem megy. Ugyanis ha ezt rakom fel akkor az XP be sem indul. Kifagy. Szóval nem tudom mi a baj. Most XP+SP1-et használok de van egy olyan érzésem, hogy nemsokára ujra kell raknom(1hete raktam fel ujra), mert megint késleltett irásmódhiba lesz. Erre tudsz valami megoldást mondani. Szerinted mi lehet a baj? -
J.J. András
őstag
Wittmann !!
te tudom sokat tesztelgetsz !!!!
engem az érdekelne, hogy a 3.2-es Catalystot feltéve, ugyanazon beállításokkal több FPSt tud produkálni First Personos játékokban , mint egy Catalyst 3.0 ???
azért nem érdekel engem az élsimítás, mert amúgy nagyon gyenge CPUm van (Tua 1100@1500) ,és ez is sok neki, amit most megengedek!
szóval ?? lehetséges az, amit az egyik haverom mondott, hogy ''a 3.2-es Catalysttal 2-szeres lett a gépe sebessége''?? (előtte neki 2,1-es volt azt hiszem)
köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest