- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Eruthal
újonc
válasz
wredchuhuhuh #4391 üzenetére
Szerintem arra a talent refresherre gondoltál, amit Meritből lehet megvenni: az új épületben, a Warehouse- ban vagy mi a neve... De nem mindig adja be, mint lehetőséget, csak ritkán. És ha jól csal az emlékezetem, 200 Meritbe kerül.
-
Lord Eruthal
újonc
Nekem is csak Snowzilla van meg ami nem Standard.... Kb 24.000 Gemset áldoztam eddig, és semmi PD, vagy Cupid... Shardból vettem TH ( 135 ) Druid ( 138 ) GR ( 140 ) Immo ( 130 )... ezt mind Shardból vettem, csak a Paladin a SC, Ninja és Champion lett meg kipörgetésből ( a napi bejelentkezésből már 5 is lenne, de 2 kivételével be consumoltam őket, ahogyan 2 kivételével a Druidokat is , mert ennyi elég a tornyokba és utánpótlásnak ) Mondhatni nagyon peches vagyok kipörgetésnél, pedig már több mint 9000 Gems-et vettem paypalról... Most már inkább az ötödik építőre gyűjtöm a Gemset. Mellesleg ez az új expedíció tök jó, ha okosan költitek el a meritet : vegyetek Hero talent -refressert, és még véletlenül se használjátok fel! Akkorra kell tartogatni, amikor a Dashboard-on feljön a Hero Talent frissítésére vonatkozó feladat, akkor nyertek vele 300 Gemset
-
Lord Eruthal
újonc
válasz
dzsonesz #2379 üzenetére
Egyenlőre csak annyit tehetek a gyorsabb fejlődésért, hogy csak a kentaurokkal és a fejleszteni kívánt hőssel nyomok végig egy egy dungeont... többet ér, mint egy egy magasabb dungeon teljes csapattal, hiába ad több expet, ha feloszlik azok között is, akiknek éppen nem kell...
-
Lord Eruthal
újonc
Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem, hogy Altarban, a hősök képének jobb alsó sarkában a kis lakat ikon mire jó? vannak tippjeim, de, hogy pontosan mi is lehet, csak találgatni tudom. Egyébként 40 napja játszom, gems-et nem vásároltam, most így állok : Főépület : 14, ( holnap kész ) 7-es tornyok, az összes fal 10-es, 5-ös kentaurok ( eddig ezek a legjobbak szerintem ) Villámisten 84, Succ. 80, Paladin 65 Ninja 80, Druid 80.
Még egy kérdés : a 40:1 alakzatú város kiépítéséhez mekkora városháza kell, hogy elég falat tudjak kiépíteni?
-
Lord Eruthal
újonc
Sajnos nem megy, nagyon lefagyasztja a gépet, de azért köszi
-
Lord Eruthal
újonc
Sziasztok. Nemrég óta játszo, nekem 5880 Mightom van Androiddal tolom, de kegyetlenül meríti az akksimat. Lehet ezt valahogy pc-n is játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest