Új hozzászólás Aktív témák
-
hey73
tag
Nubyy irhatnám, hogy a kondásoknak könnyű ;p
Land: a másodlagos csak szerencsén és 300 drágakőn mulik.
Az elsödlegesnél beépíthetsz fejlettebb hőst bár szerintem a tornyokba jobb helye van. Szerintem nem éri meg felerösiteni mert attól nem kapsz nagyobb fejlesztési értéket tehát pl: egy 0 és egy 20 hős is 100-t ér
A toronyba viszont számít mert ott 1 ill 21 értéket jelent.Atus ha megkapom akkor itt jelzem
-
hey73
tag
Én még az első legendásomba reménykedek, hogy kiad vmi vaddisznót 1950 drágakőből ...
6000 shards amikor van 800 több mint fantasy nekem (még
)....
Csináltam 2+ accountot és annak a shardjat be tudom rakni klánfejlesztésre, bár ez a fejlesztös dolog szerintem akkor lesz érdekes amikor a sereget is lehet erősíteni klánon keresztül - ha ti is csinálnátok ilyenért plusz accountot akkor ezt csak ma tehetitek meg...
-
hey73
tag
most néztem youtubeon hogy egy ilyen klán szörny 5 millás hpja van és 30 percig lehet ütni.... pffff de egy ütés miatt is adna csillagot???
Még két napja láttam egy leírást mi lesz az újdonság de most nem találom....
Írták hogy kapunk 300 kristályt és 300 shardsot is + csilagot is... Shards miatt lehet hogy kellene néhány plusz fiókot csinálni így lehetne jól lendíteni a klánon is... na persze ha még toljátok...
-
hey73
tag
Mivel még sose ütöttem így nem tom... de a várható újításoknál azt írták, hogy csökkeni fog a hp-ja...
Amúgy most a zöld bigyó gyüjtésbe kezdtem addig a csillagokat is gyüjtöm bár abban is reménykedek, hogy lesz valami téli event amibe könnyebb nyerni legendás csókát addig kivárok és fejlesztek mindent a hösökön kivül. Így végülis rá is ér a boss.
Bár ez a bedobálós eddig nem hozott nekem vmi nagy sikert 10 ből lett 4 serpent quenem lett 2 ooze persze se legendás se egy assasin vagy egy pain da....
ez a másodképesség ez helycserés dolog és akkor a másik nem müxik vagy aktiválni lehet azt is?
-
hey73
tag
válasz
Tyutyu88 #146 üzenetére
Hát a városháza fejlesztés csak az épithető dolgokat engedélyezi de nem építés miatt nem korlátozza a más épületek építhető szintjét. A torony 10. szint után fejleszthetsz 3 irányban és további 10 szintet növelheted
Egy kis leírás róla bár angolul de ha oldalt fordítasz kb érthető úgy is
http://castle-clash.wikia.com/wiki/Defensive_Buildings
Visszamenni vkihez szerintem felesleges .... de ilyen funkció nincs szerintem
-
hey73
tag
Sziasztok,
az én klánom nem aktív így sajnos ezt a bossos dolgot se nagyon láttom, van értelme törni magamat egy aktívabb klánba 60 -as hösökkel? Egyáltalán hogy nézz ki ez az egész?
köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest