- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheHessian
tag
válasz
Grendar777 #10600 üzenetére
Hova?
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #10542 üzenetére
Gondolom nem egy kör alatt. 30perc van rá, nem lehetetlen
-
TheHessian
tag
Igen, ha vettél gemet 3szor akkor lehetséges. Egyébkén úgy tudom nem.
Más: A slowdownt azért hasznalom mert fullos slow csapatom van.. hülyeségnek hangzik de boss4et pdvel tankolom pont azért hogy meghalljon, és csak ranged herokat viszek rajta kivül. Harpy, moltanica, warlock, icedeamon, és az uccsóval meg játszom de pixi jónak tűnik a scatterje miatt egy slowdowncrestel.
Pd revivel meghal, boss targetet vált és 1-1,5 perc míg odaér az új targetjéhez ha szerencsém van 2 is ^^
-
TheHessian
tag
válasz
The_Shrike #10522 üzenetére
Stratégiai szempontbol kell a slowdown, sok dungeonban és 4es bosson is jól jön ha minél több minél nagyobb van
-
TheHessian
tag
válasz
The_Shrike #10517 üzenetére
5/8 berserk a legjobb pdre, mert crest sorbol csak 5ig lehet vinni.. nekm most lesz meg a 4es revit sor.. igaz még legalább 2év az 5os sor
most 8/8as berserkes a pdm 5ös blitzel 3as revit sorral ami elég fain ^^
Egy szó mint száz én pdre nem raknék 5ös revitet. Inkább cupidra
-
TheHessian
tag
válasz
Csixi68 #10505 üzenetére
Zöld: sprint, slowdown, tenacity, flameguard
Kék: wargod, scatter, bulwark
Lilából mind.. bár az ldvel lassan nem tudok mit kezdeniAmugy egy kis logisztikai tanácsadás. 110 helyem volt foglalt a 120bol. Mindenkiről levettem a cresteket. (Lett egy meg egy 3as berserk sorom
) és megnéztem, hogy miket tudok összerakni majd szétszórtam őket újra. Logikusabban.. így már csak 57 helyet foglalnak 110 helyett
-
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #10498 üzenetére
Dru helyére próbálj meg egy Tgt. Nekem bejott. Azért fasza mert nincs cdje és folyamat sorozza a tornyokat
-
TheHessian
tag
Én 100ig nem használok könyveket. Dungeon simán elég. Utána pár hbm és pikk pakk 130-140környékén van a hero.. utána szoktam csak elkezdeni könyvezni.. és egy napról beszélünk nem hetekről.. de persze igazatok van ezek után valamennyit én is túl fogom húzni őket.
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #10418 üzenetére
De csak akkor ha a többiek még bent vannak.
-
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #10396 üzenetére
Most csináltam meg 3flamere az 1/6ot nem adta be. Wiki 2/1et ír viszont azt meg nem tudom 80%nal jobbra jelenleg
-
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #10391 üzenetére
Eddig nem volt meg az 1/6 most csinaltam meg és még mindig nem tudom unlockolni
-
TheHessian
tag
Én még mindig tartom az állításom, higy nincs alap 6os.. aries jó, de raiden vagy mesán, dungeonba, hbmen tök fölösleges. Mino nagyon jó csak LRben nem használom, meg mesán, de lavan majd kelleni fog. Pd, cupid, mino 3assal mino 1skillel leveri nálam már a legtöbb mappot.
Sm jo, de lehetne jobb nálam azért evolvolva is van, mesán nagyon jo egy reviveal.
Igazából jo heroid vannak érdemes mindet húzni majdnem azokból amit mondtál. GRen kivul.
Nekem a priorításom a te esetedben az lenne, hogy. Mino, Pd, cupid, santa, sk a többit már úgy is fogod látni hogy mit akarsz mit nem.Cupid még sok helyen fontos. Nekem 8/10es a plusz atk a legkissebb előnye. A plusz energy annál jobb, főleg ha cupidra szerzel egy nagyobb revitet. Akkor nagyot boostol arenán lrben és dungeonban is..
-
TheHessian
tag
válasz
Makra01 #10245 üzenetére
Ghoulembe ne csalodj. Nekem miatta lett meg hbmS.. 5mpig folyamatosan healel. Csak 2ig nem. Ezert is jobb mint druid. A dmg reduct meg a bonus.. minden wavet ugy kezdtem hogy fullon volt a skillje a cd miatt. Es miutan minden enemy meghalt utana is kaptam a healt x mpig.. szerintem a jelenlegi legjobb healer hero. Igaz nekem most lesz 8/10 az sokat dob rajta
-
TheHessian
tag
válasz
-vitya- #10200 üzenetére
Tok egyszeru.. kell egy nagyobb 7es korul nekem mar megvolt a max ha jol emlekszem. Egy 7/10es cupid. Meg egy champion.. az mindegy mekkora, csak ne haljon meg az elso stuntol.
Utana csak egy dolgot kell szem elott tartani hogy a tobbi hero ne stunoljon. Tehat vlad, tg, immo stb.. nem.mehet.
Ha dmget akarsz novelni, akkor snow, santa es olyanok akiknek nagy dmguk van ajanlott.Ertelemszeruen a comas talentes/crestes hosok is kuka.
-
TheHessian
tag
válasz
robertinyo70 #10116 üzenetére
Jó?
-
-
TheHessian
tag
válasz
Mardel #10058 üzenetére
Wg 5/5ot még mindig nem kaptam, pedig csak santára akarnék egyet
166 evo Vlad 7/8 lifedrain
158 evo Mino 5/8bulwark
154 evo Sm 6/8 berserk
171 Santa 4/8wg
171 PD 7/8berserk
169 Cupid 4/5revit
165 Orc 4/8 lifedrain
166 Sk 5/8 lifedrain
164 Destroyer 5/5revit
158 Moltanica 4/5 revit
157 AC 5/5 heavens wrath
157 Aries 5/5revit
138 Dreaddrake 5/5 bulwark
156 Druid 5/5 scatter
154 Tg 5/5 condemnation
151 Harpy 5/8 slowdown
140 Succu 5/8 sprint
140 Pixi 5/8 berserk (ezzel jött)
140 Warlock 5/5 revit
135 Trentaur 5/8 deadly strike (ezzel jött)
140 DK 5/8 revive (nem hasznalom) -
TheHessian
tag
válasz
Grendar777 #10029 üzenetére
Ma kaptam egy dreaddrakeet. 115os mindenféle XP könyv nélkül
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #10010 üzenetére
De 200at.
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #9982 üzenetére
Azt tudom hogy én 450,000gemnél kaptam a 2. Minot. Sm nem rémlik.
-
TheHessian
tag
Heroes trial, de ennek a váltásnak nem nagyon értem a lényegét
. By the way a skinek meg a hbm sweep azért elviszi a hátán ezt az updetet.
Cresteknél szerintem a zsákok nyitása lesz egyszerűbb esetleg egy kattintassal be lehet rakni majd egy egész crest sort, ahogy kivenni is ki lehet.
-
TheHessian
tag
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #9942 üzenetére
Igen, elvileg egy repülő healer ''pd'' jó lesz azoknak akiknek nem esett és jobb lesz azoknak akiknek van
én a druidom húzását abba is hagytam
-
TheHessian
tag
Én most skullra psyshield crestet tettem 5/8ld mellé. A crestre irányul a kérdésem. Az jó?
-
TheHessian
tag
válasz
Csillagkuty #9908 üzenetére
Zsír
bár én jobban favorizálom a 4/5ot cupidra
persze ez már csak ízlések és pofonok
-
TheHessian
tag
válasz
Zolkomolko #9905 üzenetére
Ugyan annyi xpt vonnak el, mintha kint lennének. Ha 10 herod van kint összesen, hiába van 8 garisonba akkor is 10 felé megy az XP.
-
-
TheHessian
tag
Ha már beszélünk a sweep fontosságáról akkor beszéljünk arról is, hogy alszunk
. Kárba megy ha jól számolok 24dungeon emiatt, már ha a klasszikus 8 órával számolunk.
Az nekem 240.000xp kiesés. Valakinek több mint 2,5milla.
Nekem régen volt egy programom számítógépre ami ütemezetten kattingatott helyettem ilyen esetben. Tud valaki ilyet mert rohadtul elfelejtettem a nevét
és lányos zavaromban azt se tudom, hogy keressek rá.
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #9747 üzenetére
Még nem de lassan megkapja az accom egy Vidi erejéig
, tényleg keep ha itt vagy írj megvannak a ládák..
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #9732 üzenetére
Ne sok mindent kell viszonyítani. Pn 20al több shard jön. Es szerintem atlag kb 100-150ezerrel kevesebb XP. Ez evolvetol független.
-
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #9728 üzenetére
En minoval kezdenem ha olyan magas. Mire vlad 180lesz lesz megint annyi famed hogy o jöjjön
-
TheHessian
tag
Kis összehasonlítás.
125os lila vlad
Dmg 3432
Hp31680
Heros score 1033120naramcs vlad
Dmg4771
Hp65580
Hero score 1440 -
TheHessian
tag
Én első körben a tank és dps herokat evolvolnám. Mivel csak a base statokon változtat az evolve. PD, cupid aries, druid ez meg kb csak hpban jelentkezik mint haszon és arra van legkevésbé szükségük.
-
TheHessian
tag
válasz
TheHessian #9626 üzenetére
http://cc.forum.igg.com/m/topic?fcid=269&ctid=221472
-
TheHessian
tag
válasz
pcpunisher88 #9598 üzenetére
Kétszer lehet majd fejleszteni. Első 180on második 185ön
-
TheHessian
tag
Angol forumon felvetődött egy érdekes kérdés az evolve kapcsán.
Mi a következő lépés? Zöldből lehet majd kéket, kékből lilát? Megváltoztatná az egész játékot szerintem pozitív irányba, ha ilyen nagy lehetőség lenne válogatni a herok közül.. Egy lila frostwich verne szerintem egy harpyqueent
Az evolve kapcsán felvetődött még valami, egy második talent (vagyis a crestekel együtt harmadik) lehetősége ami még izgalmas lehetne.
ezek mind elmélkedések, csak más játékosok fantáziálják.. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Everest / AIDA64 topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest