- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonesz
tag
Szia!
Nos...
Amíg nincsenek legendás hőseid, addig próbáld meg alacsonyan tartani a might-od, a könnyebb gold/mana-szerzés érdekében.
Csináld a dungeonokat, azokból is főleg azokat, amelyek ikonján egy kis kék tetőt látsz. Ezeknél nagyobb az esély, hogy kapsz shardot.
HBM=here be monsters, baloldalt a hegy gyomrában találod, egy nagy kék portál. Na ezt is csináld rendszeresen.
Ezen a linken találsz a TH-nak megfelő szintű bázisokat hozzá (TH=town hall)Ha belépsz egy klánba akkor tudsz a klántársaiddal együtt megküzdeni a bossal. Youtubon találsz videókat róla.
Na hirtelen ennyi jutott eszembe, majd a többiek kiegészítenek.üdv
-
dzsonesz
tag
Szia!
Igen, mindenre hat az adott területen.
A helyedben én a palára cserélném le.
Nem rossz a pala ha tankolásról van szó, esetleg bossra jól jöhet, bár én nem nagyon használom.
Az enyém lvl80-as, max néha a toronyba szoktam pakolni, és nem nagyon tervezem húzni a közeljövőben, a fontosabb hőseimre koncentrálok.üdv
-
dzsonesz
tag
Állítólag a TW fórumon egy mod megerősítette, hogy ez lesz az új hős a spirit mage után.
Meglátjuk, bár véleményem szerint ez az ember arcú minotaur elég nyomin néz ki. -
-
dzsonesz
tag
Megcsapkodja az ellenfelet háromszor a kos-fejű bunkójával, ami 70,80 illetve 100% sebzést okoz 0.5 másodperces intervallumban. Továbbá területre ható sebzést is okoz, illetve a harmadik ütésével, a célpont körüli ellenfeleket hátralöki egy egységnyi távolságra.
Kb ennyit tud a skillje nagy vonalakban.
Pd/Cupidról utoljára azt olvastam, hogy egy event keretében majd lehet növelni esélyét a gem-rolloknál, hogy kijöjjön. Persze ezek mind csak mondhatni fél-információk. Azt ígérték, hogy április utolsó felében lesznek konkrétumok, illetve remélhetőleg az update is hamarosan.
Majd kiderül. -
dzsonesz
tag
Kb. egy hónapja hirdette meg az IGG, a hős készítő versenyt.
A nyertes kap egy csomó jutalmat, többek között a készített hősét beteszik a játékba és megkapja ingyen...
Nos ez lezárult nem olyan rég, kiválasztották a legjobb 10et, és feltették szavazásra a facebookra. Aki ott nyer az lesz a végső győztes, és elképzelhető, hogy az új hős az lesz.
A mostani állás szerint, ez a munka vezet torony magasan. -
dzsonesz
tag
válasz
Mazda6_2.0D #2420 üzenetére
40:1-el biztosan jobban menne, de a hőseid szintjén is dolgozz picit, illetve D-hez nem árt ha az összes hero base lvl 10 felett van.
-
dzsonesz
tag
válasz
Mazda6_2.0D #2418 üzenetére
Szia!
Igen csak gemekből lehet őket megszerezni, nagy-nagy szerencsével.
üdv
-
dzsonesz
tag
Hali!
Segítsetek dönteni...
Összekuporgattam megint 30k HB-t, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen 6*, snowzilla, vagy immo.
Ha lenne cupidom vagy tökfejem, akkor azt mondanám, hogy snowzilla, mert bossra valamelyik, vagy mindkettő támogatásával ő viszi be a legtöbb sebzést az az összes hős közül. Így hogy nincsenek meg az említett hősök, nehezen tudok dönteni.Köszönet előre is!
-
dzsonesz
tag
válasz
Lord Eruthal #2378 üzenetére
Egyébként nem volna rossz, ha erre lenne jó.
-
dzsonesz
tag
válasz
Lord Eruthal #2376 üzenetére
Szia!
A lakat arra való, hogy ne tudd véletlen se beolvasztani az adott hőst. Ha lezárod a lakatot, akkor az a hős nem fog megjelenni egy másik hős consume listájában.
40:1 bázist TH13-tól már ki tudsz alakítani, de 14-től felfele inkább ajánlott.
üdv
-
dzsonesz
tag
válasz
Pflegheim #2370 üzenetére
Immortep: megidéz maga körül egy homokvihart, 6 másodpercig. x% esély van rá, hogy 120% sebzést , és kómát okoz az ott tartózkodóknak.
És ami nincs kifejtve bővebben,
Kómát csak egyszer okoz skillenként.
Sebzést 20% eséllyel okozhat, 0.2 másodpercenként. Illetve olvasataim szerint az esély a sebzésre skill szintenként nő, minimális százalékkal. -
dzsonesz
tag
válasz
Pflegheim #2364 üzenetére
Thunder god: Villámcsapást mér, véletlenszerű célpontra, ami kómát okoz 1.5 másodpercig. Ez ugyan nincs leírva a skilljébe de ide tartozik, hogy a skillje szintenként +2 ellenfelet sebez. Tehát lvl1-en 6, lvl2 8, és így tovább.
Pumpkin Duke: Növeli a sebzést, a mozgási és támadási sebességet mindenkinek(hősök/troopok), egyes szinten 10%, 8 másodpercig.
Champion: 100%-ot sebzést mér, a három legközelebbi célpontra, és kómát okoz 3 másodpecig.
Druid: Gyógyítja a legközelebbi két "szövetségest", akinek a legalacsonyabb az élete 200%os sebzéssel, és megnöveli a sebzésüket 15%-al, 5 másodpecig.(az értékek értelemszerűen nőnek szkill szintenként)
Cupid: Megnöveli a hősök energiáját(kis csík az éltük alatt) 10-el, a sebzésüket pedig 10%al, 6 másodpecig.
Succubus: Az ellenfél maximum életének 15%-át sebzi rá, illetve csökkenti annak sebzését 15%-al, 5 másodpercig.
-
dzsonesz
tag
Kis érdekesség annak, aki nem akar számolgatni.
1/9-2/9= 2,000exp= 100 shards
2/9-3/9= 10,000exp= 500 shards
3/9-4/9= 30,000exp= 1500 shards
4/9-5/9= 70,000exp= 3500 shards
5/9-6/9= 120,000exp= 6000 shards
6/9-7/9= 200,000exp= 10000 shards
7/9-8/9= 500,000exp= 25000 shards
8/9-9/9= 800,000exp= 40000 shards
Total=86600 shardsForrás:[link]
-
dzsonesz
tag
Ez így van, valóban azt mondja, hogy legyen meg az 50%, mivel akkor van egyáltalán esély a shard dropra.
De nem is baj, meg fogom ezt tudakolni.Asszem az egyik sandseven7 videóban van az is, hogy érdemes váltogatni a dungeonokat, mert ha folyamatosan egyet farmolsz, akkor csökken a shard drop rate. Ezt állítólag az IGG is megerősítette.
-
dzsonesz
tag
Megadhatja igen, de az esély 100%-nál a legmagasabb.
(#2320) tuszy: Nos ezt sok helyen vitatják. Ahol eddig olvasgattam ez után, ott mindenki azt vallotta, hogy 100%- nál a legmagasabb az esély a shardra. Sőt a logika is ezt diktálná, ugyanis sok értelme nem lenne akkor 100%ra megcsinálni, azért az elenyésző plusz xp ill. hb miatt.
-
dzsonesz
tag
Ez nem teljesen így van. Még nem láttam, hogy ne stunolt volna, ellenben az igaz, hogy prockonként csak egyszer stunol. Na most ha ezt megtámogatod egy pumpkinal, akkor szerintem nagyon is lehet jó.
(#2309) Land: HBM-re mindenképpen. Ahogy olvasom a fórumokat, a magasabb szintű játékosok rendre cserélik az SM-t rá. Azt írják, hogy a magasabb HBM-ek jóval könnyebbek vele. Főleg a ornicopterek ellen nagyon hatásos.
Amúgy meg hamarosan jön szerintem a 6. hero-base, onnantól meg már felesleges agyalni rajta. -
dzsonesz
tag
-
dzsonesz
tag
Ha rányomsz a hero basere, ott látod, hogy az adott hős mennyi mightot ad. A mennyisége függ a szintjétől, a skillje szintjétől, illetve az adott talent szintjétől.
Talenteknél szintenként: 1/5, 2/5, 3/5, 4/5, 5/5
Might 20, 40, 60, 80, 100Skilleknél, a hőstől függően:
Skill szint 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ordinary - 20, 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160
Elite - 39, 78, 117, 156, 195, 234, 273, 312
Legendary - 59, 118, 177, 236, 295, 354, 413, 472 -
dzsonesz
tag
-
dzsonesz
tag
válasz
endhy666 #2217 üzenetére
A másodlagos skillnek nem kötelező maxon lenni. A gemeket inkább költsd "hős pörgetésre".
Én is nagyon ritkán használom talentekre. Általában csak akkor, ha az alap ami van az nagyon nyomi.
Beáldoztam most 600 gemet, szerencsém volt, de nem ez a jellemző.Szerk: valahol olvastam a talent rollok valószínűségét, ha megtalálom belinkelem, persze ha érdekel valakit.
-
dzsonesz
tag
válasz
endhy666 #2211 üzenetére
Sajna a reaper költséges. Akkor ér csak valamit, ha felhúzod a skilljét lvl5 re, akkor már 4 ellenfelet támad egyszerre. Ellenben immortepnek már lvl1-en is ütős a skillje.
Más...
gondoltam pörgetek egy kis talentet immonak, mert 1/5 bulwarkal jött, ami mondhatni nem valami jó.
Aztán 2 roll után ez lett belőle.
Sose volt még Life drain egyik hősömön se, kellemeset csalódtam mert határozottan jó. Olyan 800 körül gyógyítgat magán jelenleg, és a skilljével is együttműködik szépen. -
dzsonesz
tag
válasz
Shokkolo #2182 üzenetére
Diamondot építsd át 40:1-re. Alakítsd ki a bejárati falakat úgy, hogy az ellenséges troopok, pl. centauroknak minél nagyobb utat kelljen megtenni ahhoz, hogy elérjék a tornyaidat.
Egyébként E a sok lassú mechaman miatt könnyebb, főleg, hogy az utolsó wave-ben is azokból jön egy tonna. -
dzsonesz
tag
-
-
-
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #2003 üzenetére
Az AC nem az a kimondott damage dealer hős, persze nem vitatom, hogy rendben van, ha felveszi a pajzsot, de csak akkor hatékony ha sokan agróznak rá. A sima hbm győzelem szerintem azon múlik, hogy a kisebb troopok hamar kihaljanak, hogy a hősök csak az ellenséges hősőket üssék, minnél hamarabb.
Nos erre kínál megoldást az új hős. Én gondolkodás nélkül cserélném le az AC-t. Továbbá az új hősnek is rengeteg a hpja, szal' jól fogja bírni az ütéseket is. -
dzsonesz
tag
Mindenképpen írok ha látok még valami érdemlegeset róla.
Még annyira új, hogy a wikibe se került be róla semmi, pedig nem volna rossz tudni a skill szintjeit.
Bár gondolom, hogy csak a sebzés fog növekedni kis léptékben, persze magas szinten az is sokat nyom a latba.
Egyébként valóban nem rosz, hogy lvl56 on ilyen jó tud lenni. Milyen lehet vajon lvl 120-on?
Kösz, hogy letesztelted!
Tutira megveszem ha kijön az update. -
dzsonesz
tag
Egy srác írta a hivatalos fórumon, hogy megvette az új hőst. Azt írja, hogy teljes mértékben megváltoztatja a játékmenetet. Felhúzta gyorsan lvl 60 ra és kicserélte a lvl 120as championjára. HBM G-t farmolja, és azt mondja, hogy ha elsüti a skilljét, abban a pillanatban kihal az összes troop, és az ellenfél hősei szinte mozdúlni nem tudnak a stuntól.
Meglátásom szerint, talán ez lesz az első magas shard-költségű hős, ami valóban megéri az árát.
Jöhetne már az a bunkó frissítés ios-re is, azonnal beáldoznám a shardjaimat érte. -
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #1978 üzenetére
Nem szartad el, mert szerveroldalról frissítették a játékot. Ez annyit tesz, hogy ha kijött volna az új hős, akkor ott lett volna az csak egy üres"képet" látnál név nélkül. Amint frissítesz, ott lenne képpel. Cupidnál is így volt ios-en.
(#1979) Land : Az gyors volt, grat hozzá!
Egyébként szerencsés gem roll, vagy beáldoztál 7500 shardot? -
dzsonesz
tag
Aki esetleg olyan szerencsés lesz, hogy kijön neki az új hős, és teszteli, az írjon majd róla pár mondatot, hogy milyen. A videók alapján elég jónak tűnik.
Sajna ios-re valószínű, hogy nem mostanában jön a frissítés ezért lennék kíváncsi, hogy érdemes-e gyűjteni rá már most.Köszönet!
-
dzsonesz
tag
válasz
Csunyello #1935 üzenetére
Valóban van valami változás, amit nem tudom pontosan, hogy mi. Amit felfedeztem, hogy az update óta sűrűbben agróznak a hősökre. Valami biztosan változott, mert egy héttel ezelőtt lényegesen simább volt egy HBM.
Update után jött pár elbukott hbm, és kukáztam is a diamond bázist. 40:1-el valamivel simábban megy. -
dzsonesz
tag
Új legendary hero a Tw verzióban! [link]
Egész érdekes, HBM-re biztos ütős lesz.szerk.
(#1928) Csubak09: BSZ!
-
dzsonesz
tag
Na így estére nálam is játszhatatlanná vált a játék. Kb. két perces sűrűséggel kivág, bármit csinálok...
Remélem, hogy hamar orvosolják. Már a hivatalos fórumokon is gyilkos a hangulat. -
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #1865 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha valamelyik hősöd átugorja a falat, amikor betámad valakit, abban a pillanatban ahogy átugorja rögtön rámásznak a szörnyek (kentaurok miatt én is szívtam diamond bázisnál sokszor). Picit alakíts a bázison, pl. teszteld le a 40:1-es bázist, szerintem jobban műkszik mint a diamond.
-
dzsonesz
tag
válasz
rolikafaszik #1860 üzenetére
Szia!
Ha ios-en tolod, akkor gyere a Magyarok_2014 nevű klánba, kellenénk még sokan.
Egyébként párosítsd a bankkártyádat az apple idd-hez és utána már tudsz fizetni.üdv
-
-
dzsonesz
tag
Nálam csak 4 hely van, még nem jött az ios update hivatalosan. A jövő hét elejére ígérték, de ahogy elnézem az IGG szerver oldalról updatelte a játékot, viszont az app storban az apple még nem adta ki hivatalosan. Ez lehet a gond forrása, így tele van buggal a játék. Amiket említettem, azon kívül még van egy csomó. Akik meg Láthatatlan hősöket rolloltak, azoknak valószínűleg a cupid volt az, most imádkozhatnak, hogy a hivatalos update után meglegyen.
(#1848) endhy666: HBM= here be monsters, a kék portálból támadó szörnysereg, akiknek a főnökük egy T-rex.
-
dzsonesz
tag
Valamit eltoltak ezzel a maintenance-el, tele lett buggal a játék.
Ahogy beléptem elkezdtem tolni a szokásos HBM-eket. 2hbm után nézem, hogy nem fogyott egy sem, toltam még1 et, megnéztem megint, erre látom, hogy a számláló 10 másodpercről számlál vissza és adja a következőt.
Így sikerült eltolnom egyhuzamban 9et mire elfogytak a lehetőségeim. lolMások meg arról írtak, hogy a gemrolloknál láthatatlan hősök jelentek meg, üresek voltak az ablakok.
Fura..... -
dzsonesz
tag
válasz
Logeeen #1833 üzenetére
Succubusnak revitalize vagy berserk, esetleg revive, de mint kiderült a videóból, gondolva a későbbi boss raidekre, a slow down se egy rosz talent.
Igazad van exet pazarlás lenne 80 fölé húzni.Szerintem succubust vegyél előbb, jobban jársz.
endhy666: elmagyarázom, hogy hogy működik....
Kell egy ranged karakter, lehetőleg legyen 3-as a távolság amire tud lőni. Azt kell kitenni először, hogy a boss arra menjen. Ezután leteszi a két slow down-os hőst, amelyek belassítják picit. Ezután a pumpkin duke eltolja a celebrate-et, felgyorsulnak az ütések és a bossnak lenullázódik a mozgási sebessége. Magyarán ahogy a videon is van a spirit mage-et sose éri el, egy-helyben fut. -
-
dzsonesz
tag
Ez kvanagy! [link]
Nem kell ide stun lock meg tank se. Szegény mozdulni se tud.
És én eddig azt hittem, hogy a slowdown talent szart se ér, pedig dehogynem! -
dzsonesz
tag
300 dollár az 50k gem, persze csak akkor, ha diszkont nélkül veszed őket. Gondolok itt a 10-15-20% os leértékelésekre. Ha csak diszkonttal veszed, akkor olyan 220 dollár körül megvan az 50k gem.
Egyébként én is költöttem már a játékra, de kizárólag csak "játékpénzből". Freemyapps-os giftcardom volt egy csomó, be is fektettem CC-be.
Rég volt már androidom és azon tűnődöm, hogy ott nincs-e rá lehetőség, hogy valami pontgyűjtő rendszer révén szert tegyél google play card-ra?
Csak mert ez is egy opció lehet, már ha van ilyen lehetőség droidon. -
dzsonesz
tag
Az EXP az tapasztalati pontokat jelent, ettől fejlődnek a hőseid például.
Egy klán csak akkor tud fejlődni ha a résztvevő tagok adnak be shardokat. Olyan klánt nem fogsz találni ahol nem kell leadni semmit, max a passzív klánoknál, aminek meg nincs semmi értelme.
Másik meg az, hogy nem kell az összeset leadnod ami nálad van, csak amennyit gondolsz, de azt legalább folyamatosan, napi szinten. Már ha aktív klánban vagy. -
dzsonesz
tag
-
dzsonesz
tag
"néha egyszer sem ad shardot, máskor meg minden alkalommal az 5-ből"
Esetemben, sőt mondhatni általában ez a mondat inkább így hangzik:
Néha, kivételes esetben 5/5, igen gyakran 5/1, esetleg több, de nem túl gyakran, vagy semmi.
Természetesen azonos dungeon farmolása esetén. Ha ez nálad másképp működik, akkor Te kivételesen szerencsés vagy. -
dzsonesz
tag
Nem nagyobb, viszont nem csökken az esély, mivel váltogatod őket. A hangsúly azon van, hogy ne állandóan ugyanazt a dungeont farmolja az ember.
Esetemben úgy működik, hogy 3 skulldungeont farmolok váltogatva, és érezhetően jobban jön, mint amikor csak egyet erőltettem folyamatosan. -
dzsonesz
tag
Egy kis érdekesség, amit nem tudtam csak sejtettem.
SandSeven7, legutóbbi videójában említést tesz arról, hogy ha folyamatosan ugyanazt dungeont(skull dungeont) farmolja az ember, akkor az esély a shard dropra folyamatosan csökken. Ezt állítólag az IGG is megerősítette, hogy így van.
Le is teszteltem, hogy váltogatok a skull dungeonok között és valóban jobban jön, most legalább nem találkozok olyannal, hogy sorozatban 5-6 próbálkozásból nem jön semmi.
Teszteljétek Ti is! -
dzsonesz
tag
Nálam is ugyanez a gond, tegnap 4 hbm-t buktam miatta, téptem is a hajam.
Aztán random dungeon közben is kidobált sokszor.
Valami szerveroldali gond lehet, tegnap cseteltem is live supportal, azt mondta a gyerek, hogy valami hibás file okozhatja, ezért telepítsem újra a játékot és rendben lesz minden. Természetesen mielőtt felkerestem őket kipróbáltam ezt is, nem segített. Igazából szerintem fogalmuk sincs róla hogy valami gond van.
Remélhetőleg hamarosan megjavul. -
dzsonesz
tag
Succubus arénába a legjobb, illetve elég kiegyensúlyozott karakter. Aránylag magas hp, nagy sebzés, épületek pusztítására is tökéletes, HBM-re se utolsó. Boss raid-nél 1-es szinten is a lehető legmagasabb sebzést viszi be a skilljével , ami maximalizálva van 35k sebzésben. Champion boss raidre kötelező, arénába elmegy ha defenzív berendezkedésben vagy. Raidre okés, illetve hbm-re szintén elmegy.
Nálam succubus volt az első amit kifarmoltam. Dönts belátásod szerint.(#1545) Mike: Egyetértek, én csak a lényegét próbáltam érzékeltetni.
-
dzsonesz
tag
válasz
skorpio6369 #1542 üzenetére
Mennék én, csak sajna más szerveren vagyok. Pár napja megint sikerült kifognom egy "hiperaktív" klánt, szinte csak én vagyok aktív a 30 főből.
-
dzsonesz
tag
-
dzsonesz
tag
Másik kérdésem az lenne, hogy szerintetek kit farmoljak ki előbb, ninja vagy champion?
Hasznosság szempontjából. -
dzsonesz
tag
Sziasztok!
Magyar klánt keresnék, ios szerveren.
ingame nevem: -Alu-üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest