- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hey73
tag
válasz
IIIZIII #1608 üzenetére
Hát azért a heti 3-4 boss elégeségét azért megkérdőjelezném.
6 - 7 re már 50k HB kell az én höseim rendre várnak és várni is fognak, hogy legyen miből fejleszteni pláne ha lesz egy 5-6. hős is akit elkezdek felfele húzni. Az AC-mat per pillanat kétséges, h fejleszteni szeretném
Dungeonból miért nem a 4d2s tolod az csak 1 sharddal ad kevesebbet mint 5 de nem legendások hanem elittek vannak benne és annyival könnyebb is, csak jó helyen kell neki menni youtube-on nézz rá.
140 hős fejlesztéshez meg a 100 ill 200 k HB kell ami megszerzéséhez tuti elszotyizgattok egy darabig míg meg lesz.
-
dzsonesz
tag
-
csuzda
aktív tag
válasz
IIIZIII #1513 üzenetére
Na jóóó van.... Eddig 10ből 1szer elbuktam a C-t, most elsőre sikerült a D...
Nagyon durvaaa
Köszi szépen mindenki nevében
Vélemény? [picture] Pár nap és kész a következő főépület szint, az abból jövő falat szerintetek hova rakjam majd? Azt a kinti befelé mutató részt hosszabbítsam meg?
-
nubyy
aktív tag
-
Tuvix
tag
válasz
IIIZIII #1473 üzenetére
Lvl 8 Arrow tower mind a 4, mindegyikben zöld Garrison, 3-ban kék és van egy epic.
100+ Druid, TG, 100-as Pala, Succubus, Champion, 80-as Ninja. Hero basek lvl 9-10.
Griffek nem mindig szedik szét a tornyokat, de pont elég ha ugyanarról jön a Dino amerre egy low hp-s torony van. Torony lévő, herok aggróznak és halnak. -
Land
veterán
válasz
IIIZIII #1453 üzenetére
Még nem, de csak azért, mert nem cseréltem még le a Champ talentjét.
Enlighten van neki, mert kicsike még.
Kap egy Berserkert, PD a jelenleginél jobb Revit, illetve 5/9-es Celebratre húzom + a Succ valami jobb talentet (Berserket, Revi, Heavy Blow stb) és akkor végigtolom a 3 percet.
Eddig ezzel a teammel talent csere nélkül 1.8-2 milliós kör volt a rekord Bossnál. -
-
hey73
tag
válasz
IIIZIII #1218 üzenetére
Mivel kevesen vagyunk ezért Land, Jagert76 és én is kellek, hogy tuti meglegyen. Mivel Land délutános ezért ezen a héten 23 óra. De remélem hamarosan és állandóan 21 óra lesz és 10 tag átlag 1-2 millás ütéssével is 5 perc alatt ledaráljuk.
bár tegnap bő 15 perc alatt megvoltunk.... igaz 1-2 perccel később kezdük, hogy mindenki meg legyen
-
Mike
veterán
válasz
IIIZIII #1159 üzenetére
én lopáskor eddig sosem a százalékra mentem, hanem hogy vigyem az aranyat (mana általában dögivel van)
ha kiteszed a tárolóidat a sarokba, akkor a bázisodat nem is bántom (volt már erre is precedens)
ok, ha nincs 50% az -10 HB, de cserébe, szerzek 100-150k aranyat ami éppen kell a fejlesztéshez, és ha nem veretem szét a seregem nagy részét, akkor simán tudok másik delikvenshez menni 5-10 perc múlva
-
vendingo
veterán
-
nubyy
aktív tag
TG is tud olyat, ismeros a helyzet
Lassusagot pedig a movement speedre ertettem, tamadasra leggyorsabb. Raid soran nem fordul elo, h ledaraljak elotte mar a terepet a gyorsabb herok/troopok? Lv100-on 135 a speedje a Reapernek, kovetkezo leglassabb az SM 160-al. Tobbi 170+. HBM-re mondjuk !!44!4aztrohadt!!44!! kategoria gondolom -
hey73
tag
Hát lehet de ezt majd Nubyy megmondja hogy ez a max vagy a tárolhatóság ennyi...
Mindkettőnek lenne értelme, de belegondolva hajlok rá, hogy neked van igazad, hogy ennyi a tárolhatóság. Amúgy nekem 81 nap alatt jött össze 200 k tehát nem kellenek évek hozzá.
A tornyok esetében amúgy biztos, hogy a alap skill felhúzásával operálnak nem pedig a hős szint növeléssel de itt utána nézhetsz, hogy miért [link]
-
hey73
tag
Jelenlegi leírás szerint csak 1 milla HB-t gyüjthetsz össze és ezzel kell gazdálkodni. Tehát nem biztos, hogy jó megoldás sok hőst 100 főlé fejleszteni....
Más. Remélem ma is lesz Kill Bill helyett Kill Boss
A druid -ám 18120 Hp-s kiváncsi vagyok hány ütést bir ki ha tényleg 6k akkor a champion tényleg betudja altatni
-
hey73
tag
Ha nem akarsz akkor ne költs rá amúgyis a mostani hőseid szintugrásához 80-hoz 10k HB/hős kell ami nem egy-két nap alatt jön össze. A HBM-n pedig ezzel a csapattal a B kampányt simán meg kell tudnod csinálni ami újabb 15 shard körönként (120 shark/nap) ebből és a dungeon -ökből kb másfél hét alatt meg van a TG. Mire lesz szabad HB-d addigra lesz TG-d is
Ha nem tetszik amit kapnál másodlagos pörgetésénél akkor meghagyhatod a korábbit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Medence topik
- Star Trek
- Okos Otthon / Smart Home
- iOS alkalmazások
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest