- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubyy
aktív tag
válasz
Permet Elek #4652 üzenetére
Ugy remlik akkor valtoztattak rajta, mikor bekerult a magic boss kozben. Elotte viszont ugy volt ahogy mondod.
-
nubyy
aktív tag
válasz
wredchuhuhuh #4522 üzenetére
En XP helyett inkabb eladnam oket honorert. Sokkal fontosabb lesz kesobb mint az XP. (Meg eleve, 20k XP egy lila konyv es kell egy heronak 1.6M+XP akkor amugy sem sokat szamit.)
-
nubyy
aktív tag
válasz
robertinyo70 #4394 üzenetére
Csinalj egy altot. Fel nap utan kb. tudod vele toln hbm a-t. Belepsz a guildbe es azzal dobod a shardot a bossra. En is ezt csinalom, lassan megvan a shard mar boss 3-ra.
-
nubyy
aktív tag
XP
En am. felhuznam a PD meg a Cupid skilljet 7/9-re es csak utana szednem ki az Immot. Ha a boss fontosabb.
Ha a HBM a lenyeg most akkor PD skill 7/9 es utana mehet az Immo.Azok kozul amiket odairtal mind mehet 100+-ra. Elsokent sztem mindig a Druiodot eri meg feltolni.
-
nubyy
aktív tag
Hm, vegre van megint Cupid Egg Smash. Megvettem a maradek gemet ami kellett az SM-hez. Cupid kellett nagyon meg, gondoltam hatha makom lesz es osszejon egg smash + gem combobol. 1. tojas amit nyitok Cupid
Igy megmaradt 10k gem talent roll-ra.
-
nubyy
aktív tag
-
nubyy
aktív tag
Hm, raneztem HBM I-re. Ugy nez ki, ahhoz iden meg bottal sem nagyon kell hozzanyulni. SM + PD amik jonnek, eleg eselytelen
Marad a H garrison nelkul egy ideig.
-
nubyy
aktív tag
Van meg v.kinek Berserk a PD-n? Lehetoleg 4/5. Nalam update ota kb. mintha nem is lenne, ugyanakkor tolja a skilljet mint a Druid amin revive van. Dmg is sokkal kevesebb lett, bar azt mar v.mennyire sikerult visszatornaszni azzal, h PD tankol a Druid helyett. Az, h nincs perma stun nalam + pont. Eselye ugysincs kinyirni a heroimat, viszont tolti az energyt
Legjobb lenne ha olyan 15mp-kent tolna egy skillt
szerk.: Most raneztem HBM kozben, mukodik a Berserk ha nincs Celebrate, lathatoan gyorsabb mint a tobbi hero. Amit elkezd stackelni, olyan mintha nem is lenne.
-
nubyy
aktív tag
Nem olvastam meg el a patch notest, de nem volt hero HP csokkentes bossnal? Kicsit fura, h ut 7k-t a boss es az 25k hp fele odavan... Ill a dmg-el is van v.mi, eddig 35 milla/3 perc volt, most meg 23 ugyanazokkal a herokkal...
Hm, forumon azt irjak, h gyorsabban ut a boss es a PD-n a berserk nem igazan ugy mukodik mint eddig. -
nubyy
aktív tag
Hm, L6... 18db 130-as PD... hm. "Kicsit" stackeltek.
-
nubyy
aktív tag
válasz
Diesel22 #3601 üzenetére
Palat 120-ig huztam, hulladek, max toronyba valo.
Druid tankol 1000 eve nalam mindenhol, meg akkor is jobban tankolt mikor 1 szinten volt a Palaval. Azota meg mar kb. a PD-m is tankolja a Boss2-ot pedig az a legpapirabb herom. Mikor utoljara tornyon kivul hasznaltam a Palat akkor Boss1 volt, Pala 120 es kevesebbet birt mint a Druid ami akkor meg 1 szintu volt vele. De meg igyis joval kevesebb HP-ja van mint a Palanak (annak v.mi 28-29k van).sodokan: Champ Bossra nem rossz am. es egy ido annyira nem is papir
-
nubyy
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #3537 üzenetére
Ez a bazis marha joo, imadom az ilyet raidelni. Rohadt konnyu
-
nubyy
aktív tag
Le egy idore, nyilvan kesobb huzom majd tovabb, de most ugy vagyok vele, h ennyi eleg. Bar, TG-nek lehet kene meg1 szint mert igy is leszed kb. 80% hp-t a G-s herokbol, ugy meg mar talan meg is lenne az 1 hit. Immo Succ helyere most fontosabb. Meg hat PD-nek is kene majd a 8-9/9
-
nubyy
aktív tag
Ismerem ezt a "megoldast". A gond annyi, h 1ik smurfom sem tudna letolni a main bazisom meg akkor sem ha nincs ott semmi hero, ill 1 guildben vannak
HBM A-B farmolasra vannak, pont annyit huztam rajtuk, h azokat le tudjak tolni a napi 300 shardert ami a Boss2-hoz kell.
Koszi a tippet am. -
nubyy
aktív tag
válasz
Shokkolo #3425 üzenetére
HBM G -- ezzel tunik eddig legkonnyebbnek a G, max 1 tornyot bukok, azt is akkor ha 4 wave ugyanonnan jon.
HBM H-ra viszont rossz. Elotte 40:1 volt, Wave 5 bossnak minimalis hp marad mert Wave 4-ben fekud a PD. Atraktam arra amit linkeltem, elvileg az jobb. HBM H Wave 1-nel tovabb nem jutottam meg ezzelMondjuk ez annyira nem zavar, H-hoz ugyis kell garrison, G-hez semmi igy akkor is maradnek G-nel ha menne a H ezzel a bazissal.
-
nubyy
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #3209 üzenetére
Hm, Ninjat akkor huzd 80 fole, ha bossig el tudod vele erni a 100-at kb. Ugy remlik onnantol van annyi hp-ja, h tuleli a Boss2 aoe skilljet. De az is lehet rosszul emlekszem, checkold le. Boss2 elvileg 12,5k korul tud aoe-ban tolni. Boss2-nel nehezebb az eleje (utana viszont konnyebb, gyakrabban mennek el a skillek ha neha tud tolni 1-1 aoe-t), szoval ha Boss1-nel is gondok vannak a bent maradassal az elejen akkor itt megnehezebb lesz.
Diesel22: HBM A-t lehet tolni mar olyan lv40-es Elite herokkal is 100%-ra. Kiskarikon kb. 1,5 nap utan tudtam tolni az A-t. Az napi 80 shard.
-
nubyy
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #3118 üzenetére
PD nelkul max akkor, ha van par Heavy Blow herod es bejon a stun.
-
nubyy
aktív tag
Akkor itt van meg1 guild hirdetes, 1el tobb v. kevesebb nem szamit lassan.
eNbyy guild nem var jelentkezoket!!
Minden nap Boss2, heti shard 0.hádzsime: Elso korben probald meg 10-re huzni a falakat, talan segit. Ahogy irtak korabban is, a tornyok melletti 2 vaultot tedd kivulre HBM kozben. Lent/fent 2 maradhat a tornyok kozott.
-
nubyy
aktív tag
Hm, PD 7/9 jo hatassal van a dmg-re. 23m/3 percrol felment 32m/3 percre.
6. heroval mar meglehet a Boss 2 2x3 perc alattPorgetesekhez: En inkabb a 150-es opciot valasztom, elmult heten lett igy Immortep, Pala es Cupid is, igaz mind3 shard farmolos accon:S
-
nubyy
aktív tag
Eselytelenek nyugalmaval mentunk neki, ahhoz kepest nem is rossz
3x3 perc + 1,5 perc volt kb. a csapdosassal toltott ido.
Kivancsi vagyok 7/9 PD-vel mennyi ido lesz majd. -
nubyy
aktív tag
válasz
skorpio6369 #2734 üzenetére
Kerjetek meg v.kit, h rakja ki 1. postba, mint mashol is van.
-
nubyy
aktív tag
Ezen felbuzdulva beprobaltam en is most par skill porgetest.
Nem lett egy nagy kor, de Ninjanak a 4/5 War God azert nem rossz. Majd ha meglesz a 6. hero base es vihetem Bossra
Volt meg par 3/5, 4/5 scatter, blade shell meg revive a Succubusra, de vegul maradt neki egy 1/5 Berserks. Bossra a 10% atk speed jobb mint a tobbi. -
nubyy
aktív tag
-
nubyy
aktív tag
Calculator
Kek helyre epulet szinteket es az epitok szamat beirni es kidobja, h mennyi ido mire lehet 6. hero base.
Kinek mennyi?
Nekem 76 nap -
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #2451 üzenetére
HBM G es H miatt gondolkozok, h Immo helyett inkabb Ninja a bossra. G igy is megy siman, H viszont eselytelen. Bossnal meg lassan kene majd T2 proba (bar elotte fel kell huzni 3ra a guildet ill. 6. hero), es oda Ninja jo lenne 6. heronak. Ill. akkor azt az 5k shardot beletolom PD skillbe.
-
nubyy
aktív tag
Titeket beenged a jatek? Reggel nem ment telon es Bluestacksen sem. Telon nem tok most ranezni, de Bluestacks az meg mindig connection failedet dob.
-
nubyy
aktív tag
Alakul, alakul. 6 heroval erdekes lesz.
-
nubyy
aktív tag
PD 9/9
Am. HBM valtozott v.kinek maint. utan? Eddig rohogve ment a HBM G garrison nelkul, most pedig az F nehezebb mint a G maint elott. G-t meg el is buktam sokszor:S Druid keresztul megy 3 falon mikor ott van mellette a bejarat meg ilyenek. -
nubyy
aktív tag
Hm, megprobaltam HBM G-t 4 heroval, garrison nelkul, mert miert ne (gondoltam rohogok egy jot).
180k XP ment 4 fele -
nubyy
aktív tag
Hm, PD meglett 7*, boss 5,5 perc. Kivancsi vagyok mennyire fog lemenni ha meglesz a 6/9.
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #2018 üzenetére
Nem is kell megbontani, AC helyere tokeletes lenne.
Mike: Nekem van Succ. HBM, Arena, Boss meg Raid, megy mindenhol. Arenaba kb. kotelezo. Bossnal jol jon a debuff. HBM meg Raid az olyan vegyes, ha skillje betalal akkor az faj de ha epuletet v. sima troopot ut akkor haszontalan. Inkabb csak azert hasznalom oda is, mert Arenaba meg Bossra kell es igy huzom ezt mint 5. herot. Ha lenne GR v. Immortep akkor vszeg csak Boss es Arena menne vele. Masik 2nel is csak azert cserelnem, mert nem AOE a skillje, mas gondom nincs vele.
TG pedig alap hero. -
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #2005 üzenetére
Gem only kozul egy PD nagyon sokat tud dobni rajta, legalabb egy az nem art megprobalni, ha meg nincs meg.
Nalam Druid tankol Boss meg Raid soran, siman bir annyit mint a Palam hiaba van majd 10k-val kevesebb hp-ja.
Ez az Immortep meg od@basz azzal a hp-val. 7*-nal mar 25396 hp -
nubyy
aktív tag
válasz
Csunyello #1935 üzenetére
1. probanak nem is rossz. Sztem nincs semmi kulonos ma a HBM-el, nalam legalabbis. HBM G-ben Wave 1-3 ugyanonnan jott igy buktam egy towert, de meg igy baromi siman meglett.
-
nubyy
aktív tag
válasz
Saskakas18 #1886 üzenetére
Mar nem tudja, TW szerveren mar tuti kiszedtek, de v.mi ilyesmit olvastam mar a rank vonatkozo updatek kozott is.
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #1869 üzenetére
Durva ez a 40:1. Atpakoltam en is megnezni. Elsonek E garrison nelkul. Mind az 5 wave ugyanonnan jott es 1 towert buktam csak. F-nel, szinten garrison nelkul Wave 2-5 ugyanonnan es ott is csak 1 tower. Ha mas iranybol jonnek akkor meg kb. alig serul a tower. 11 nap es megvan a TH17, egy HBM G-re kivancsi leszek 5 towerrel. Ahogy neztem F Wave5-nel mikor stackel a PD kb. megszunik letezni minden. Durva lesz a 6/9 ill a 7/9
Koszi a tippet rola. -
nubyy
aktív tag
Meglett a Lv5 Celebrate, T1 Boss 7,5 perc igy
Holnap megnezem ugy, h a heavy blow assassin helyere berakom a revit TG-t. Onnantol kezdve, h elmegy az elso Celebrate mar tuti a 3 perc, csak ha nem jon be a heavy blow az elso par utesbol akkor doglik tul hamar a Druid. -
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #1751 üzenetére
Nincs cupid es SM sem, igy azok kilove. GR foleg Raid es HBM, gyors atk speed miatt gondoltam Bossra is. Bar Raidnel igy sincs gond eddig, azt leszamitva, h alig van gold. Feltolom meg 17-re a TH-t es megnezem ugy a HBM-et. Ha 5 tower-el garrison nelkul birja az F-et akkor marad Ninja a Bossra. V. hagyom a fenebe es tolom feljebb a PD skilljet
7k shard azt majdnem 141k skill xp.
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #1718 üzenetére
En mondjuk egy Heavy Blowal beraknam Bossra is. Gondolkoztam Ninja v. ez. Ninja nagyobb dmg bossra, de GR meg jo lenne HBM meg Raid is. Atk speedje a legnagyobb a jatekban, ezert egy Heavy Blowal Bosst tudna stunolni eleg gyakran. Meg ha a skillje gyengebb is, lehet jobban megeri ha tovabb tud bentmaradni v.ki. Nekem pl. most egy 90-es Assassin van heavy blow-al a 115-os TG (4/5 Revit) helyett, mert annyival tovabb bent tudok igy maradni, h tobb lesz a dmg gyengebb hero ellenere is. Am. pont az Assassin helyere nezek v.mi mast ami gyorsan ut, GR pedig meg ranged is, duplan jo.
hey73: Druidot nem vennek, elso honapban meg ki lehet birni a Angel-el es akkor marad shard inkabb TG-re.
-
nubyy
aktív tag
Lett egy 3. heavy blow is bossra. Rogton 9 millas korrel nyitott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest