Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm.
Nekem is baromi sok volt. Volt hogy elkapott a gépszíj és gyűjteni kezdtem, volt már majd egy polcnyi, amikor fogtam és eladtam az egész gyűjteményt, kivéve a leharcolt PRW-2000T maradt mert ahhoz sok kaland fűzött (és egy petákot sem ér egy lelakott Pro-Trek, pedig AZ pont nem divatóra, hanem "szerszám" annak aki szeret kirándulni, túrázni... ) -
Kölyök koromban 1981-ben a tizedik szülinapomra vettem egy F-5-öt a "dollárboltban" , nem tudott csipogni-zenélni -cikiztek is a többiek érte-, de nagyon szerettem. Ez elhintette bennem a CASIO-k iránti rajongást. Aztán volt mindenféle órám, de CASIO mindig volt közöttük. Az F-5 is nagyon sokáig megvolt, már mattra kopott a plexije. Aztán egyszer beázott és végleg tönkrement és végleg elkallódott... Irigyellek, hogy neked még meg van, biztosan sok emlék fűz hozzá!
Most, hogy nemsokára 50 éves leszek, úgy gondoltam méltó módon ünneplem meg a CASIO márka iránti szeretetem egy 1000DC-vel:
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest