- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
-
szeva000
addikt
Látom megy a vita
Na én is leírom a véleményem akkor,de csakis jószándékkal és nem akarok senkit befolyásolni és megsérteni sem.Csak vélemény
Szerintem a gépvásárlásnál legdöntőbb szempont a pénz.
Hiába akarnák én venni 2millás gépet,mikor tudom,hogy csak a tizedrésze van rá.
ugyan ez van a 60 és a 150000ft-os gép esetében is.
Szerintem az emberek nagyrésze ha tudna akkor venne jobbat,de sajna...
Persze van akit nem érdekel milyenek a képek,semmit nem ért hozzá,csak valami legyen a memóriakártyán rajta.
De az ilyen embernek meg minek egy komolyabb gép?ugyanúgy nem tudna normális képet csinálni vele,sőt inkább rosszabbat.
Aki meg komolyabban gondolkodik a fotózás terén,az nem fog turistacsattogtatókat venni úgysem,inkább gyűjtögeti a kis pénzét,de akkor is megveszi a jobb gépet.Csak az az ember tudja is mit miért csinál.
A pénz ha megvan,akkor csakis az emberke igénye a döntő szerintem,ha neki csak szórakozni kell,pár képet elkattintani néha,akkor tényleg ne szórjon el 2-300rugót egy jobb gépre.
Az más kérdés,hogy ha szegény meglát egy jó képet és elmagyarázzák neki miért is jó az,teszem föl meg is érti,akkor már neki sem lesz olyan trutyi a második gépe,ebben biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest