- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
WolfByte
tag
válasz
kretenallat #9 üzenetére
Tudsz mutatni képeket az eddigi munkáidről? Nagyon kíváncsi vagyok, házilag akarom lefújni vmi akril-festékkel a ''dobozt''. :(((
-
WolfByte
tag
válasz
kretenallat #6 üzenetére
Nah itt van, szerintem nagyon tuti a ház.
:D
Én ilyeneknél csak a szellőzéstől és hűtéstől tartok, mivel a fa nem vlami jó hővezető, így nagyon jó hűtési rendszert kell hozzá kiokoskodni. -
WolfByte
tag
Keményfa egész jó, a radikalmod.hu oldalon is van egy olyan ház, nagyon brutálisan néz ki, mindjárt keresek linket :D
-
WolfByte
tag
Egyedi ventirácshoz készítettem mintát, hol lehetne kivágatni? Nagy nyomású vízsugárral lehet apró mintákat tenni vékony fémlemere?
-
WolfByte
tag
Hi!
Case átépítéshez kellene némi segítség tapasztaltabb modderektől.
Vmilyen 4-5db 5,25''-ös keretes házat keresek, aminek az előlapjára építenék egy 8cm-es ventit illetve a rögzítéséhez valamilyen rendhagyó megoldáson töprengek. Fontos hogy a belső tér elég nagy legyen, esztétikusan fel lehessen szerelni a tápot illetve alá egy plusz ventit a hátlapra.
Milyen házak fekszenek bele ebbe az elképzelésbe, amik jó moddolási tulajdonságokkal bírnak?
Javaslatokat kérnék, nekem eddig a Codegen 6044 és 7002 illik bele ebbe a képbe. Előbbinél valahogyan ki lehet szedni szépen az előlapon figyelő díszítést?
Ha meg lesz a ház, felrakom a lépéseket.
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest