Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Edes istenem!!! Ez a marketing az informatika egyik borzalma.
Minden kulsosegre USA majmolas, ha nem valosul meg, akkor meg bocsi.
Ahoz kicsik, hogy startbol betamadjanak egy piacot. Legalabb elore jelzik a terveket, igy szemmel lehet artani, ha lenne benne potencial.
2023 ev vege...
Az innovaciot ertem, latom. Csak sajnos az osszes hatlapi probalkozas elhalt.
Nem teszik az emberek a telefont kijelzovel lefele. Es nem is fogjak..
Ha a perem korbe kapna ledet, nah akkor... de nem adok otleteket..
Ezzel formaval ovatosan, mert a samsungnak is sokba kerult. -
blueMerle
veterán
Hát azért egy Miui vagy One UI funkcionalitásban fényévekre van a stock droidtól. És most nem arról beszélek hogy szarrá lehet témázni (konkétan a témám és a csengőhangom is az alap, ez a része ennyire nem mozgat meg
), hanem sok-sok hasznos funkcióról, ami stock droidon hiányzik. Ezt egész közelről tudom, mert Xiaomi 12 Pro-ról váltottam NP1-re, majd arról S21 FE-re. Ennél jobb tapasztalat nem hiszem hogy kell.
De ha ki kellene emelnem valamit, akkor az a stock droid legújabb buborékos lehúzható gyorsmenüje/értesítési sávja. Atyaúristen. Annál használhatatlanabb, elbaszottabb valamit a Google talán még sose alkotott.
-
janeszgol
félisten
Nagyobb fokusszal a szoftveren. Aztan az egy szem telojukra nincs meg tavalyi droid.
-
blueMerle
veterán
nagyobb fókusszal a szoftveren
Szerintem is ebben van a nagy lehetőség.
Mert az 1-esben konkrétan az egyedi módosítások egy lepkefinggal érnek fel. Stock droid (ami nagyon megosztó), nüansznyi módosításokkal (ehhez képest egy Sony szénné van moddolva
), NULLA extrával. Ez azért így biza nagyon kevés, nekem is óriási csalódás volt.
bali: különösen érthetetlen a dolog, hiszen a Tesla-vezérlésen kívül legfeljebb a faludiszkó fényeffektek egyedi a szoftverben. És itt úgy véget is ér a lista.
-
Lehetne pl. megint 3D kijelző csak most már nagyobb felbontáson nem úgy mint az LG 3D idejében. Lehetne rá 3D játék. Nézhetnénk rajta az avatart. A hologramos telo még vagy 4-5 év gondolom. A gyorstöltés is jó dolog, főleg reggel ha elfelejtetted tölteni este.
-
Segal
veterán
Nagyon ma már nem tudsz kiugró dolgot csinálni, mert mindenki csak összelegozza az éppen aktuális hardvereket. Persze szoftveresen lehet 1-1 extra dolgot csinálni, de azt meg pillanatok alatt lemásolják a többiek (vagy kijön alkalmazásként) és ennyi volt az újdonság.
Formában lehetne vagy anyagválasztásban lehetne még változtatni, de az elsőben csak minimálisan tudnának (max a kamera részt), az anyagválasztásnál nem nagyon figyelnek a költséghatékonyságra. Inkább reklámra költik a pénzt, mert erre viszont qrvára fogékonyak az emberek... -
Somatom
veterán
Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a
Galaxy Note-talNothing Phone -nal nem sikerült kategóriát teremteniük. -
prolad
addikt
Az tény, hogy a nagy gyártók (főleg az Apple és Samsung) egyre kevesebbet változtatnak évről-évre és nem nehéz rájuk unni. Pl ott a tegnapi S széria bejelentés, a legjobb androidos telefonnak kellene lenniük, mégis csak átfutottam a hírt, végigpörgettem a egy videót róla, aztán ennyivel le is van tudva az érdeklődés. Az aktuális iPhone bejelentésnél szintén.
Viszont a Nothing se tett le semmi újat az asztalra, egy korrekt középkategóriás mobil, középkategóriás árral, picit szebb csomagolásban,néhány ledcsíkkal (amihez elég limitált szoftveres lehetőségek társultak induláskor). Ez tipikusan nem a felforgatjuk a piacot. Csúcskategóriás eszközt meg sokkal nehezebb lesz összerakni, ott a közepes kamerás képességek vagy épp a lassú szoftveres support (plusz a szokásos gyerekbetegségek) sokkal nehezebben elnézhetőek. -
Segal
veterán
Mégis mit kéne (bármelyik gyártónak) nyilatkozni?
Erre voltunk csak képesek, melegszik is, drága is és még a szoftver is legjobb esetben beta?
Nyilván megy a marketingrizsa arról amit épp a fókuszba állítottak az adott modellnél.
Itt speciel a villogó hátlapról, Samsungnál biztos lehetsz hogy a 200 mpx-en lesz a hangsúly a reklámokban és így tovább. -
bali
tag
Azért annyira nem esnék hasra a Nothing Phone-tól. Egy telefonjuk van, de arra sem sikerült az android 13-at kiadni még eddig...Kelllene kicsit többet foglalkozni a szoftverrel is, nem csak a marketinggel meg a semmitmondó Twitter üzenetekkel, osztogatásokkal. Szerintem egy lufi az egész, ami hamarosan ki fog pukkadni, de ne legyen igazam
-
törölt tag
Ráuntak az emberek a nagy márkákra? Meg az ő húzóerejük az innovácio? Oké, tegyük fel igaz, hogy tényleg nagy volt a sajtós visszhangja a villogó hátlapnak, millios megtekintések tech youtube csatornákon.. stb
De a 2. modelbe mit tesznek bele? Ha ugyanazt kiadják erősebb procival, kamerával, az már nem innovácio. Ugyanazt a bűvésztrükköt kétszer már nem lehet eljátszani egy közepesre sikerült telefonnal. Bár inkább arról van szó, hogy most lesz olyan a telefon, amit eredetileg megálmodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai piacot szeretné meghódítani a Nothing, 2023 vége felé érkezhet második telefonjuk.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest