Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sgery
őstag
mi volt benne a hülyeség?
mivel a kijelző magától tört be ezért nem vállaltak rá biztosítást.
De a gyártó is megtagadta a garanciális javítást, mert nem hiszi el hogy magától tört be.
Kopp helyzet.Ergo nekem akkor ne ezt javítsák hanem az ázást. (persze nem ázott be, addig nem állt szándékomban úsztatni amíg nem fogadják el)
-
sgery
őstag
Á, sajnos nem lett jó vége.
Kitaláltam, hogy oké be van törve, működik ez így, akkor használható. 1 hónapra rá felhívtam, hogy vízbe esett és nem működik. A törés le van ***rva, engem az nem is érdekel, az ázás a gond.
De azt mondták, addig nem javítják meg az ázást, amíg nem mutatok papírt, hogy a kijelzőt ki nem cserélték rajta. Amúgy az ügyfélszolgálatos hangján és stílusán is hangzott hogy hülye helyzet ez, hiszen nekik kéne javítani de mivel ez biztosítás és nem történt konkrét káreset, ezért mégse.
Központi rendszerben amúgy minden bejelentés rögzítve van, szóval utólag nincs story módosítás. Még ha részegen is hívtam akkor sem -
Valoszinu a feleseged ejtette le, csak nem merte bevallani eddig.
-
sgery
őstag
Nem csak magamnak nyitottam, elég sok mindent biztosít a cardif, hasznos téma lehet : )
Mert amúgy eddig jó tapasztalatok voltak a céggel, ha gond volt nagyon korrekten segítettek, tartották amit ígértek. A trémobil hasonló garija messze sokkal rosszabb.
Csak itt most az a szomorú, hogy igazat mondtam és e miatt jártam rosszul, igazságtalanul : ( -
-
sgery
őstag
Üdv!
A MM-ban lehet kötni külön szerződést telefon biztosításra a Cardif biztosító által.
Vettem 6 hónapja egy lenovo p70es telefont, aminek most megrepedt az lcdje. De nem lett leejtve, semmi behajtás nem érte, egyszerűen valamitől megrepedt.
Hivtam a biztosítót, hogy ez történt, azt mondták ez garanciális hiba, ezert Ők nem javítják. Még akkor sem, ha a szerviz azt mondja hogy ez nem garanciális hiba. Mert ugyis ezt fogja mondani, majd pont elhiszik, hogy nem ejtettem le.Mit tudok tenni szerintetek?
Korrekt voltam és büntetnek érte :/ ha azt mondtam volna, hogy leesett és úgy tört be, már javítanák is a biztosítónál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Energiaital topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest