- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
totofoto
csendes tag
Hello mindenki!
Végre megtaláltam a Capture-ös embereket!
Egy dolog fúrja ki az oldalamat amióta csak használom (én már 5 éve a D100-at is Szigorúan RAW formátummal használtam,NIKON EDITOR...NIKON CAPTURE 4) .
Ha hajlandóak lettek volna a D300 hoz upgredelni a normál CAPTURE 4-et, rá se nézek az NX-re.
Szóval a végeredmény szempontjából a program több mint megfelelő, de nekem egy nagy nyűgöm van vele:lassú mint a fulladásos halál.
(P4 dualcore, 2gb ram külön winyó csak catch-re stb úgyhogy nem ezen a tájon van a gond: CAPTURE4 és photoshop hasít rajta). Kipróbáltam a Phase one Capture 1 -t és hát lepetéztem a gyorsaságtól és gördülékenységtől. Nem akarom elhinni hogy átlagosan 1-3 percetkell sz-ni egy-egy képpel, ha el nem akad a 10-dik kép valamelyik (leggyakrabban levels ) beállítás alatt.(nem hajlandó mozdítani a görbe pontját, ugrik új pontot tesz le és megcsavarja az egészet stb
Nektek mi a tapasztalatotok e téren,találkoztatok-e ezzel, tudtok e okosságot mondani.Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kés topik
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest