Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totofoto
csendes tag
Hello mindenki!
Végre megtaláltam a Capture-ös embereket!
Egy dolog fúrja ki az oldalamat amióta csak használom (én már 5 éve a D100-at is Szigorúan RAW formátummal használtam,NIKON EDITOR...NIKON CAPTURE 4) .
Ha hajlandóak lettek volna a D300 hoz upgredelni a normál CAPTURE 4-et, rá se nézek az NX-re.
Szóval a végeredmény szempontjából a program több mint megfelelő, de nekem egy nagy nyűgöm van vele:lassú mint a fulladásos halál.
(P4 dualcore, 2gb ram külön winyó csak catch-re stb úgyhogy nem ezen a tájon van a gond: CAPTURE4 és photoshop hasít rajta). Kipróbáltam a Phase one Capture 1 -t és hát lepetéztem a gyorsaságtól és gördülékenységtől. Nem akarom elhinni hogy átlagosan 1-3 percetkell sz-ni egy-egy képpel, ha el nem akad a 10-dik kép valamelyik (leggyakrabban levels ) beállítás alatt.(nem hajlandó mozdítani a görbe pontját, ugrik új pontot tesz le és megcsavarja az egészet stb
Nektek mi a tapasztalatotok e téren,találkoztatok-e ezzel, tudtok e okosságot mondani.Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest